ШПА: Реал на Севиљу без ЦР7 и права на грешку!

Фудбалери Реал Мадрида ове среде, од 20.45, дочекују Севиљу и с обзиром на то у каквој су форми Атлетико и Барселона, немају право на грешку.

Фудбал 04.02.2015 | 20:20
ШПА: Реал на Севиљу без ЦР7 и права на грешку!

Ако окренемо времеплов годину дана уназад, сетићемо се невероватног меча који је завршен резултатом 7:3 за Реал. Само, овај пут ће краљевски клуб бити без Кристијана Роналда, који одрађује други меч суспензије због непримереног потеза на мечу против Кордобе.

На претходних пет мечева тим Карла Анћелотија има четири победе и један реми. Ни на једном сусрету нису постигли мање од два гола, а ни одбрана Севиље баш није нека за дику и понос, тако да можемо опет да очекујемо да се мреже тресу.

Осим Роналда, Реал ће бити и без Луке Модрића и без Пепеа овога пута.

Севиља на претходних пет мечева забележила три победе и два пораза. Испали су и из купа од Еспањола, тако да је трка за четврто место са Валенсијом постала приоритет. На та два сусрета која су изгубили примили су по три гола.

На табели Примере Реал, са утакмицом мање, има 51 бод, а следе Барсола са 50, те, са 47 бодова, Атлетико Мадрид - који ће у следећем колу угостити управо "краљевиће" у великом дербију шпанске престонице.

Коментари / 0

Оставите коментар