ŠPA: Real na Sevilju bez CR7 i prava na grešku!

Fudbaleri Real Madrida ove srede, od 20.45, dočekuju Sevilju i s obzirom na to u kakvoj su formi Atletiko i Barselona, nemaju pravo na grešku.

Fudbal 04.02.2015 | 20:20
ŠPA: Real na Sevilju bez CR7 i prava na grešku!

Ako okrenemo vremeplov godinu dana unazad, setićemo se neverovatnog meča koji je završen rezultatom 7:3 za Real. Samo, ovaj put će kraljevski klub biti bez Kristijana Ronalda, koji odrađuje drugi meč suspenzije zbog neprimerenog poteza na meču protiv Kordobe.

Na prethodnih pet mečeva tim Karla Anćelotija ima četiri pobede i jedan remi. Ni na jednom susretu nisu postigli manje od dva gola, a ni odbrana Sevilje baš nije neka za diku i ponos, tako da možemo opet da očekujemo da se mreže tresu.

Osim Ronalda, Real će biti i bez Luke Modrića i bez Pepea ovoga puta.

Sevilja na prethodnih pet mečeva zabeležila tri pobede i dva poraza. Ispali su i iz kupa od Espanjola, tako da je trka za četvrto mesto sa Valensijom postala prioritet. Na ta dva susreta koja su izgubili primili su po tri gola.

Na tabeli Primere Real, sa utakmicom manje, ima 51 bod, a slede Barsola sa 50, te, sa 47 bodova, Atletiko Madrid - koji će u sledećem kolu ugostiti upravo "kraljeviće" u velikom derbiju španske prestonice.

Komentari / 0

Ostavite komentar