Хтјела да буде као мама

Боби Браун се бори за свој живот прикључена на апарате у болници у Атланти, након што је пре неколико дана пронађена без свести у својој кући. Рођена је 1993. године у браку Бобија Брауна и Витни Хјустон. На жалост, родитељи јој нису били узори, будући да су се обоје борили са својим демонима.

Забава 04.02.2015 | 10:31
Хтјела да буде као мама

Браун је често тукао и малтретирао Витни, а певачица је уз њега почела да се дрогира, временом се навукавши на крек. Дете које одраста уз овакве родитеље у старту је осуђено на проблеме.

Окружена насиљем и наркотицима, Боби је врло рано посегнула за опијатима. Она је са заједно са својом мајком била у центру за рехабилитацију 2009. године. Боби Кристина је тада имала само 16 година. Годину дана раније, када су се њени родитељи и законски растали, Боби је додељена мајци на старање.

Само недељу дана пред смрт мајке 2012. године, Боби је сликана како у једном клубу пуши марихуану и шмрче кокаин.
Њен бивши дечко је рекао за један магазин:
- Навучена је на кокаин. Покушао сам да је зауставим, али све што ми је рекла је било: “Хоћу да будем као моја мајка”.

Прошле године, Боби Кристина је на Твитеру открила да се удала за Ника Гордона којег је њена покојна мајка одгајала као властитог сина од његове 12. године.

Ник је живео с њом и њеном мајком док је била жива, а у њихову породицу дошао је случајно, након што му је отац завршио у затвору, а мајка није могла да се брине о њему. Певачица га никада није службено усвојила, ипак њихова веза шокирала је њену породицу, а нарочито баку Криси која је изјавила да то сматра инцестом.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар