Htjela da bude kao mama

Bobi Braun se bori za svoj život priključena na aparate u bolnici u Atlanti, nakon što je pre nekoliko dana pronađena bez svesti u svojoj kući. Rođena je 1993. godine u braku Bobija Brauna i Vitni Hjuston. Na žalost, roditelji joj nisu bili uzori, budući da su se oboje borili sa svojim demonima.

Zabava 04.02.2015 | 10:31
Htjela da bude kao mama

Braun je često tukao i maltretirao Vitni, a pevačica je uz njega počela da se drogira, vremenom se navukavši na krek. Dete koje odrasta uz ovakve roditelje u startu je osuđeno na probleme.

Okružena nasiljem i narkoticima, Bobi je vrlo rano posegnula za opijatima. Ona je sa zajedno sa svojom majkom bila u centru za rehabilitaciju 2009. godine. Bobi Kristina je tada imala samo 16 godina. Godinu dana ranije, kada su se njeni roditelji i zakonski rastali, Bobi je dodeljena majci na staranje.

Samo nedelju dana pred smrt majke 2012. godine, Bobi je slikana kako u jednom klubu puši marihuanu i šmrče kokain.
Njen bivši dečko je rekao za jedan magazin:
- Navučena je na kokain. Pokušao sam da je zaustavim, ali sve što mi je rekla je bilo: “Hoću da budem kao moja majka”.

Prošle godine, Bobi Kristina je na Tviteru otkrila da se udala za Nika Gordona kojeg je njena pokojna majka odgajala kao vlastitog sina od njegove 12. godine.

Nik je živeo s njom i njenom majkom dok je bila živa, a u njihovu porodicu došao je slučajno, nakon što mu je otac završio u zatvoru, a majka nije mogla da se brine o njemu. Pevačica ga nikada nije službeno usvojila, ipak njihova veza šokirala je njenu porodicu, a naročito baku Krisi koja je izjavila da to smatra incestom.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar