Пензионисани епископ Василије имао удес

Пензионисани епископ зворничко-тузлански, Василије Качавенда, који послије повлачења са трона те епархије СПЦ, живи у манастиру Свете Петке у Бијељини, потврдио је у уторак вече, да је тог дана, у послиједподневним часовима имао тежак удес, три километра од ауто пута Београд-Загреб, према Шапцу, код пољопривредне економије.

Србија 04.02.2015 | 07:47
Пензионисани епископ Василије имао удес

Ријеч је, како каже наш саговорник, о ланчаном судару, за који није крив његов возач, па су се, одмах, вратили у Бијељину. Владика је био на мјесту сувозача у свом аутомобилу „Ауди 4“, стари тип, и, како истиче, „добро је угрувао главу и дио тијела“. Возач је прошао без тежих повреда, а возило је осјетно страдало.

-Пошто сам имао два мождана удара и двије хирушке интервенције, наравно, да овакве ствари за мене представљају ризик - рекао нам је владика Качавенда, истичући да, по договору са љекарима, узима редовну терапију, да мирује, а већ, у среду, у Општој болници „Свети врачеви“ у Бијељини биће урађени радиолошки снимци главе и прегледи, како би се установило да ли има озбиљнијих проблема.

Пензионисани епископ се, у уторак по подне, враћао из Патријаршије СПЦ у Београду, у манастир Свете Петке у бијељинском насељу „Пет језера“.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Црни Груја

04.02.2015 08:10

Не разумем шта је овде тежак удес. Човек се мало угрувао и ништа више. Пензионери треба да мирују а не да скитају по путевима. Очито да Василије није извукао поуку кад је пензионисан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рајко

04.02.2015 11:18

Нема потребе да ти било шта разумеш...

ОДГОВОРИТЕ