Лазовић: Довели смо одлична појачања!

„Навијачи могу да очекују борбену и пре свега офанзивну Звезду“, поручио крилни фудбалер.

Фудбал 04.02.2015 | 18:40
Лазовић: Довели смо одлична појачања!

Коначно је Дарко Лазовић скинуо терет од неколико тона са леђа. Навијачи Црвене звезде верују, да ће крилни фудбалер свестан чињенице да ће од јуна ове године званично постати члан Ђенове, играти као у тренерској ери Роберта Просинечког и бити главни адут Ненада Лалатовића у пролећној трци са Партизаном.

Брзоноги Чачанин верујем да ће Звезда на пролеће изгледати много боље него јесенас.
„Морам да кажем да смо се озбиљно појачали. Играчи који су дошли су углавном искусни, и поседују неоспоран квалитет. Мислим да ће много помоћи млађим играчима, како на самом терену, тако и ван њега“, рекао је Лазовић за званични сајт Црвене звезде.

Доскорашњи капитен црвено-белих је практично домаћин у хотелу Калиста у Белеку.
„Мени је ово чак пети пут да сам у Анталији, тако да нисам изненађен условима који су нас затекли. И сад је, као и сваког претходног пута, све феноменално, и јако сам задовољан. Дошли смо овде да наставимо са уигравањме и дизањем како физичке спреме, тако и форме“.

Све који воле црвено-беле боје највише занима какву Звезду могу очекивати на пролеће.
„Навијачи могу да очекују борбену и пре свега офанзивну Звезду, која ће нападати током целе утакмице. Надам се да ће и доста голова доћи као плод те нападачке игре“, рекао је Лазовић.

Коментари / 0

Оставите коментар