Lazović: Doveli smo odlična pojačanja!

„Navijači mogu da očekuju borbenu i pre svega ofanzivnu Zvezdu“, poručio krilni fudbaler.

Fudbal 04.02.2015 | 18:40
Lazović: Doveli smo odlična pojačanja!

Konačno je Darko Lazović skinuo teret od nekoliko tona sa leđa. Navijači Crvene zvezde veruju, da će krilni fudbaler svestan činjenice da će od juna ove godine zvanično postati član Đenove, igrati kao u trenerskoj eri Roberta Prosinečkog i biti glavni adut Nenada Lalatovića u prolećnoj trci sa Partizanom.

Brzonogi Čačanin verujem da će Zvezda na proleće izgledati mnogo bolje nego jesenas.
„Moram da kažem da smo se ozbiljno pojačali. Igrači koji su došli su uglavnom iskusni, i poseduju neosporan kvalitet. Mislim da će mnogo pomoći mlađim igračima, kako na samom terenu, tako i van njega“, rekao je Lazović za zvanični sajt Crvene zvezde.

Doskorašnji kapiten crveno-belih je praktično domaćin u hotelu Kalista u Beleku.
„Meni je ovo čak peti put da sam u Antaliji, tako da nisam iznenađen uslovima koji su nas zatekli. I sad je, kao i svakog prethodnog puta, sve fenomenalno, i jako sam zadovoljan. Došli smo ovde da nastavimo sa uigravanjme i dizanjem kako fizičke spreme, tako i forme“.

Sve koji vole crveno-bele boje najviše zanima kakvu Zvezdu mogu očekivati na proleće.
„Navijači mogu da očekuju borbenu i pre svega ofanzivnu Zvezdu, koja će napadati tokom cele utakmice. Nadam se da će i dosta golova doći kao plod te napadačke igre“, rekao je Lazović.

Komentari / 0

Ostavite komentar