Парма пуца по свим шавовима! Продат играч за 1000 евра!

Клуб уговорио продају стрелца 59 голова у Серији А за 1.000 евра?! Шесторица играча напустила Енио Тардини последњег дана прелазног рока, плате касне шест месеци, а Кристијан Родригез није ни знао да његов нови тим има финансијских проблема.

Фудбал 04.02.2015 | 15:40
Парма пуца по свим шавовима! Продат играч за 1000 евра!

Пропадање је кренуло овог лета када Парми упркос пласману на табели Серије А није дозвољено да наступа у континенталним такмичењима, председник је најавио потпуно повлачање из света фудбала, а нова трагедија Крсташа је доживела кулминацију последњег дана прелазног рока. Енио Тардини је напустило шест фудбалера, а податак који најбоље осликава стање на рачунима некада италијанског великана је да би Никола Поци могао да пређе у Кјево за само 1.000 евра?! Нисмо погрешили у куцању, у питању је хиљаду евра.

Искусни нападач је последњег дана јануарског прелазног рока прешао у Кјево на позајмицу, а клуб из Вероне има право да откупи његов уговор за поменуту суму... Човека који је на 128 наступа у Серији А постигао 59 голова, искусног фудбалера, 28-годишњака...

Све је наговестио Антонио Касано када је раскинуо уговор са Пармом, а последњег дана прелазног рока су клуб на разне начине напустили Андреа Рисполи, Дијаз Фелипе, Лукас Вијера, Габријел Палета и Африје Аквуах, пошто Крсташи нису исплатили своје фудбалере шест месеци и клуб се налази на последњем месту на табели те управа покушава да макар уштеди на платама.

Већ месецима се прича о финансијским проблемима Парме, али те информације нису стигле и до зимског појачања екипе Кристијана Родригеза, Уругвајац је стигао у Серију А на позајмицу из Атлетико Мадрида, а иако није познато ко је у обавези да исплаћује популарног Себољу, просто је невероватно да се везиста није распитао о месту на које долази.
„Нисам знао да се играчима дугује шест месеци и да толико дуго нису добили плату. Мислио сам да је једини проблем у резултатима. Међутим, налазимо се у овој ситуацији и морамо да се боримо до краја како би избегли испадање“, рекао је Родригез.

Други клубови дефнинитивно нису имали милости према Парми, а прошле сезоне су их Крсташи редом рушили у првенству, ствари се брзо промене у фудбалу.

Коментари / 0

Оставите коментар