Директор турнира: Пазарци, што се тучете?!

Директор турнира у Новиграду Ивес Чакарун рекао је да му није јасно зашто је дошло до туче између фудбалера бањалучког Борца и Новог Пазара, али и навео да су играчи српског суперлигаша започели инцидент.

Фудбал 03.02.2015 | 21:00
Директор турнира: Пазарци, што се тучете?!

Инцидент се догодио у 51. минуту када је играч Новог Пазара Слободан Вуковић направио груб прекршај, после чега је дошло до чарки и тренер Милорад Косановић повукао је екипу са терена.

"Није било никаквог разлога да играч Новог Пазара тако реагује и стварно не знам шта га иницирало да тако нешто уради. После тога је на терену дошло до општег кошкања и главни судија Зоран Јанковић из Ријеке био је приморан да прекине сусрет. Одмах потом смо играча Борца Јоцу Стокића упутили на медицинске претраге у Пулу и очекујем ускоро комплетне налазе", рекао је Ивес Чакарун за "Глас Српске".

Он је нагласио да су ове немиле сцене изненадиле све на турниру, а поготово организаторе.

"Ово је пета година да организујемо "Истра зимски куп", али до сада није било никаквог инцидента. Остаје нам да добро анализирамо шта се десило и да потом и региструјемо овај меч".

Директор Борца Роберт Зрилић истакао је да је разочарен понашањем фудбалера Новог Пазара.

"Неколико секунди пре инцидента Стокић је био у дуелу са једним другим играчем Новог Пазара, а онда је на њега са леђа из чиста мира насрнуо Тинтор. Иначе, до прекида смо имали више од игре, а створили смо и три велике прилике које нисмо реализовали", навео је Зрилић.

Утакмица је прекинута при резултату 0:0.

Коментари / 0

Оставите коментар