Direktor turnira: Pazarci, što se tučete?!

Direktor turnira u Novigradu Ives Čakarun rekao je da mu nije jasno zašto je došlo do tuče između fudbalera banjalučkog Borca i Novog Pazara, ali i naveo da su igrači srpskog superligaša započeli incident.

Fudbal 03.02.2015 | 21:00
Direktor turnira: Pazarci, što se tučete?!

Incident se dogodio u 51. minutu kada je igrač Novog Pazara Slobodan Vuković napravio grub prekršaj, posle čega je došlo do čarki i trener Milorad Kosanović povukao je ekipu sa terena.

"Nije bilo nikakvog razloga da igrač Novog Pazara tako reaguje i stvarno ne znam šta ga iniciralo da tako nešto uradi. Posle toga je na terenu došlo do opšteg koškanja i glavni sudija Zoran Janković iz Rijeke bio je primoran da prekine susret. Odmah potom smo igrača Borca Jocu Stokića uputili na medicinske pretrage u Pulu i očekujem uskoro kompletne nalaze", rekao je Ives Čakarun za "Glas Srpske".

On je naglasio da su ove nemile scene iznenadile sve na turniru, a pogotovo organizatore.

"Ovo je peta godina da organizujemo "Istra zimski kup", ali do sada nije bilo nikakvog incidenta. Ostaje nam da dobro analiziramo šta se desilo i da potom i registrujemo ovaj meč".

Direktor Borca Robert Zrilić istakao je da je razočaren ponašanjem fudbalera Novog Pazara.

"Nekoliko sekundi pre incidenta Stokić je bio u duelu sa jednim drugim igračem Novog Pazara, a onda je na njega sa leđa iz čista mira nasrnuo Tintor. Inače, do prekida smo imali više od igre, a stvorili smo i tri velike prilike koje nismo realizovali", naveo je Zrilić.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 0:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar