Заха се вратио у Кристал Палас, за стално!

Пре само две године се око њега водио прави рат на Острву, навијачи Црвених ђавола су славили његов долазак, а сада се на мала врата искрао са Олд Трафорда, али овог пута за стално.

Фудбал 03.02.2015 | 16:00
Заха се вратио у Кристал Палас, за стално!

Најављиван је као следећи велики енглески фудбалер, крило које ће бити криво за много ишчашених зглобова дефанзиваца на Острву, за његов потпис се водила трка највећих енглеских тимова, а Манчестер Јунајтед је тријумфовао и довео Вилфреда Заху из Кристал Паласа пре две године за 13.250.000 евра. Сада је поново део клуба са Селхурст Парка и то пуноправни, коначно више нема позајмица.

Само 24 месеца и три позајмице по доласку у Манчестер 22-годишњи Енглез се искрао са Олд Трафорда и последњи пут завирио у домаћу свлачионицу Црвених ђавола, мада није ни често био у њој – одиграо је само четири утакмице за Јунајтед у каријери.

Док је био играч Манчестера бранио је боје Орлова и Кардифа као позајмљени, био је на Селхурст Парку и у првој полусезони, а последњег дана прелазног рока је раскинуо уговор са Ђаволима и вратио се тамо где припада, и то за само 4.000.000 евра.
„Почео сам да играм овде када сам имао осам година и моја породица живи близу, и имати прилику да играм Премијер лигу за овај клуб је остварење сна. Нисам добијао велику минутажу у Манчестер Јунајтеду па сам искористио прилику да се вратим на позајмицу. Одушевљен сам што сам имао шансу да завршим трајни трансфер и да се вратим кући на Селтхурст Парк“, рекао је Заха.

Коментари / 0

Оставите коментар