Zaha se vratio u Kristal Palas, za stalno!

Pre samo dve godine se oko njega vodio pravi rat na Ostrvu, navijači Crvenih đavola su slavili njegov dolazak, a sada se na mala vrata iskrao sa Old Traforda, ali ovog puta za stalno.

Fudbal 03.02.2015 | 16:00
Zaha se vratio u Kristal Palas, za stalno!

Najavljivan je kao sledeći veliki engleski fudbaler, krilo koje će biti krivo za mnogo iščašenih zglobova defanzivaca na Ostrvu, za njegov potpis se vodila trka najvećih engleskih timova, a Mančester Junajted je trijumfovao i doveo Vilfreda Zahu iz Kristal Palasa pre dve godine za 13.250.000 evra. Sada je ponovo deo kluba sa Selhurst Parka i to punopravni, konačno više nema pozajmica.

Samo 24 meseca i tri pozajmice po dolasku u Mančester 22-godišnji Englez se iskrao sa Old Traforda i poslednji put zavirio u domaću svlačionicu Crvenih đavola, mada nije ni često bio u njoj – odigrao je samo četiri utakmice za Junajted u karijeri.

Dok je bio igrač Mančestera branio je boje Orlova i Kardifa kao pozajmljeni, bio je na Selhurst Parku i u prvoj polusezoni, a poslednjeg dana prelaznog roka je raskinuo ugovor sa Đavolima i vratio se tamo gde pripada, i to za samo 4.000.000 evra.
„Počeo sam da igram ovde kada sam imao osam godina i moja porodica živi blizu, i imati priliku da igram Premijer ligu za ovaj klub je ostvarenje sna. Nisam dobijao veliku minutažu u Mančester Junajtedu pa sam iskoristio priliku da se vratim na pozajmicu. Oduševljen sam što sam imao šansu da završim trajni transfer i da se vratim kući na Selthurst Park“, rekao je Zaha.

Komentari / 0

Ostavite komentar