Какав тандем направи Рома: Думбија-Ибарбо!

"ЦСКА ће увек имати посебно место у мом срцу, сад да видимо шта ће ми Рома пружити", написао је Думбија на свом Фејсбук профилу.

Фудбал 04.02.2015 | 14:40
Какав тандем направи Рома: Думбија-Ибарбо!

Сејду Думбија, Виктор Ибарбо, Жервињо! Рома ће у другом делу сезоне имати најагилнији трилинг у Европи! А да не помињемо још Адема Љајића, Хуана Итурбеа и Франческа Тотија... Вучица спрема изузетно експлозивну офанзивну линију!

Дрес римског клуба данас је и званично задужио 24-годишњи Виктор Ибарбо из Каљарија, који ће се тренеру Рудију Гарсији одмах ставити на располагање. Ибарбо је у нови клуб дошао као позајмљени играч, за суму од 2.500.000 евра, уз могућност откупа у висини од 12.500.000 европских новчаница.

"Јако сам срећан што сам дошао у Рому. Која су ми очекивања? Очекујем свашта. Физички се одлично осећам, повреда је иза мене", кратко је рекао колумбијски репрезентативац током представљања у клупским просторијама.

Навијачима Роме обратио се и нови шпиц – Сејду Думбија. Он је још увек заузет обавезама на Купу афричких нација са Обалом Слоноваче, али се он огласио путем своје Фејсбук странице.

"Одлазим из ЦСКА како бих осетио ново искуство у Роми. Желео бих да се захвалим навијачима ЦСКА на томе што су ми пружили четири прелепе године, што су ме подржавали и у тешким тренуцима. Армија ће увек имати посебно место у мом срцу, али једва чекам да видим шта ће ми то Рома пружити", написао је Думбија.

Коментари / 0

Оставите коментар