Kakav tandem napravi Roma: Dumbija-Ibarbo!

"CSKA će uvek imati posebno mesto u mom srcu, sad da vidimo šta će mi Roma pružiti", napisao je Dumbija na svom Fejsbuk profilu.

Fudbal 04.02.2015 | 14:40
Kakav tandem napravi Roma: Dumbija-Ibarbo!

Sejdu Dumbija, Viktor Ibarbo, Žervinjo! Roma će u drugom delu sezone imati najagilniji triling u Evropi! A da ne pominjemo još Adema Ljajića, Huana Iturbea i Frančeska Totija... Vučica sprema izuzetno eksplozivnu ofanzivnu liniju!

Dres rimskog kluba danas je i zvanično zadužio 24-godišnji Viktor Ibarbo iz Kaljarija, koji će se treneru Rudiju Garsiji odmah staviti na raspolaganje. Ibarbo je u novi klub došao kao pozajmljeni igrač, za sumu od 2.500.000 evra, uz mogućnost otkupa u visini od 12.500.000 evropskih novčanica.

"Jako sam srećan što sam došao u Romu. Koja su mi očekivanja? Očekujem svašta. Fizički se odlično osećam, povreda je iza mene", kratko je rekao kolumbijski reprezentativac tokom predstavljanja u klupskim prostorijama.

Navijačima Rome obratio se i novi špic – Sejdu Dumbija. On je još uvek zauzet obavezama na Kupu afričkih nacija sa Obalom Slonovače, ali se on oglasio putem svoje Fejsbuk stranice.

"Odlazim iz CSKA kako bih osetio novo iskustvo u Romi. Želeo bih da se zahvalim navijačima CSKA na tome što su mi pružili četiri prelepe godine, što su me podržavali i u teškim trenucima. Armija će uvek imati posebno mesto u mom srcu, ali jedva čekam da vidim šta će mi to Roma pružiti", napisao je Dumbija.

Komentari / 0

Ostavite komentar