Бејла критикују, Бензему хвале!

До пре само неколико месеци ситуација у Реалу била је дијаметрално супротна.

Фудбал 03.02.2015 | 10:20
Бејла критикују, Бензему хвале!

Размажена мадридска публика није навикла да трпи. Герет Бејл, човек који је по доласку на Сантјаго Бернабеу одушевио, изгубио је статус привилегованог после нешто лошијих партија у другој сезони у дресу Реала. Карим Бензема, којег су од првих дана у Краљевском клубу разапињали на стуб срама, коначно је дочекао да му трибине кличу.

Француз је ове сезоне на 31 такмичарској утакмици за клуб постигао 17 голова, наместио је још 12. У мечу са Реал Сосиједадом, у којем је био двоструки стрелац, по многима је био играч утакмице. Мадридски Ас открива "тајну" Бенземиног успеха – електростимулациони прслук?! Нисмо баш сигурни о чему је реч, сумњамо да суперлигашки играчи имају исту гардеробу у плакару, али у Мадриду тврде да је баш "свемирски прслук" значајно допринео Бенземиним играма.

Наравно, поента технолошки напредног помагала је стварање мишићне масе на уштрб сала. Уз помоћ оваквог прслука, чије се цене крећу у распону од 10.000 до 20.000 евра, то се чини без последица на експлозивност играча. Напротив. Прслук има и програм (?!) за опоравак.

Ас иначе наводи да су овакви прслуци редовна појава на тренинзима Бајерна, док су их у Шпанији користили Раул, Зинедин Зидан, Гути, али нису били у "стандардној понуди" клубова. Један од познатијих корисника је и Јусеин Болт.

Можда би Бензема могао да прслук на неколико дана уступи Бејлу кога нетолерантни навијачи Реала као да желе да отерају из Мадрида. Два пропуштена зицера против Реал Сосиједада силно су их изнервирала.
"Јесте промашио два зицера, али је радио за тим, асистирао Бенземи за трећи гол. Ништа више и не очекујем од њега", брани играча тренер Карло Анћелоти.

Коментари / 0

Оставите коментар