Bejla kritikuju, Benzemu hvale!

Do pre samo nekoliko meseci situacija u Realu bila je dijametralno suprotna.

Fudbal 03.02.2015 | 10:20
Bejla kritikuju, Benzemu hvale!

Razmažena madridska publika nije navikla da trpi. Geret Bejl, čovek koji je po dolasku na Santjago Bernabeu oduševio, izgubio je status privilegovanog posle nešto lošijih partija u drugoj sezoni u dresu Reala. Karim Benzema, kojeg su od prvih dana u Kraljevskom klubu razapinjali na stub srama, konačno je dočekao da mu tribine kliču.

Francuz je ove sezone na 31 takmičarskoj utakmici za klub postigao 17 golova, namestio je još 12. U meču sa Real Sosijedadom, u kojem je bio dvostruki strelac, po mnogima je bio igrač utakmice. Madridski As otkriva "tajnu" Benzeminog uspeha – elektrostimulacioni prsluk?! Nismo baš sigurni o čemu je reč, sumnjamo da superligaški igrači imaju istu garderobu u plakaru, ali u Madridu tvrde da je baš "svemirski prsluk" značajno doprineo Benzeminim igrama.

Naravno, poenta tehnološki naprednog pomagala je stvaranje mišićne mase na uštrb sala. Uz pomoć ovakvog prsluka, čije se cene kreću u rasponu od 10.000 do 20.000 evra, to se čini bez posledica na eksplozivnost igrača. Naprotiv. Prsluk ima i program (?!) za oporavak.

As inače navodi da su ovakvi prsluci redovna pojava na treninzima Bajerna, dok su ih u Španiji koristili Raul, Zinedin Zidan, Guti, ali nisu bili u "standardnoj ponudi" klubova. Jedan od poznatijih korisnika je i Jusein Bolt.

Možda bi Benzema mogao da prsluk na nekoliko dana ustupi Bejlu koga netolerantni navijači Reala kao da žele da oteraju iz Madrida. Dva propuštena zicera protiv Real Sosijedada silno su ih iznervirala.
"Jeste promašio dva zicera, ali je radio za tim, asistirao Benzemi za treći gol. Ništa više i ne očekujem od njega", brani igrača trener Karlo Anćeloti.

Komentari / 0

Ostavite komentar