Пантић пет година Челсијев!

Партизан на столу има узми или остави понуду. Ако не прихвати млади везиста на лето иде без обештећења.

Фудбал 03.02.2015 | 08:20
Пантић пет година Челсијев!

Сага око судбине Данила Пантића коначно је окончана. Како МОЗЗАРТ Спорт сазнаје млади везиста Партизана договорио је потписивање петогодишњег уговора са Челсијем!

Једина дилема је да ли ће Партизан прихватити узми или остави понуду Плаваца која је стигла у Хумску. У случају да одбије 18-годишњи везиста ће на лето, када му истекну обавезе према црно-белима, отићи без динара обештећења, а у клупску касу ће се слити највише 300.000 евра на име тренинг компензације. Управо чињеница да му уговор са Партизаном истиче на лето практично је везала руке управи клуба, а Пантићу и његовим представницима омогућила да слободно преговарају са другим клубовима.

Интересовање Челсија за Пантића није никаква новост, пошто Данила од раније бије глас једног од талентованијих европских фудбалера рођених 1996. године због чега су га својевремено пратили и скаути Јувентуса и Ајакса... Пантићев први пик увек је био Челси, иако је вероватно да ће, као и већина младих новајлија на Стамфорду, испрва искуство стицати на некој позајмици.

Уосталом, није се наиграо ни у Хумској. Јесенас у Суперлиги свега 304 минута. Парадокслано, више је Пантић играо у Лиги Европа. Све скупа за нешто мање од две године колико је провео уз први тим свега 24 такмичарске утакмице и два гола Данила Пантића. Још један бисер српског фудбала отишао је да својим умећем увесељава навијаче у белом свету.

Коментари / 0

Оставите коментар