Pantić pet godina Čelsijev!

Partizan na stolu ima uzmi ili ostavi ponudu. Ako ne prihvati mladi vezista na leto ide bez obeštećenja.

Fudbal 03.02.2015 | 08:20
Pantić pet godina Čelsijev!

Saga oko sudbine Danila Pantića konačno je okončana. Kako MOZZART Sport saznaje mladi vezista Partizana dogovorio je potpisivanje petogodišnjeg ugovora sa Čelsijem!

Jedina dilema je da li će Partizan prihvatiti uzmi ili ostavi ponudu Plavaca koja je stigla u Humsku. U slučaju da odbije 18-godišnji vezista će na leto, kada mu isteknu obaveze prema crno-belima, otići bez dinara obeštećenja, a u klupsku kasu će se sliti najviše 300.000 evra na ime trening kompenzacije. Upravo činjenica da mu ugovor sa Partizanom ističe na leto praktično je vezala ruke upravi kluba, a Pantiću i njegovim predstavnicima omogućila da slobodno pregovaraju sa drugim klubovima.

Interesovanje Čelsija za Pantića nije nikakva novost, pošto Danila od ranije bije glas jednog od talentovanijih evropskih fudbalera rođenih 1996. godine zbog čega su ga svojevremeno pratili i skauti Juventusa i Ajaksa... Pantićev prvi pik uvek je bio Čelsi, iako je verovatno da će, kao i većina mladih novajlija na Stamfordu, isprva iskustvo sticati na nekoj pozajmici.

Uostalom, nije se naigrao ni u Humskoj. Jesenas u Superligi svega 304 minuta. Paradokslano, više je Pantić igrao u Ligi Evropa. Sve skupa za nešto manje od dve godine koliko je proveo uz prvi tim svega 24 takmičarske utakmice i dva gola Danila Pantića. Još jedan biser srpskog fudbala otišao je da svojim umećem uveseljava navijače u belom svetu.

Komentari / 0

Ostavite komentar