Банетова порука послије 300. меча за Челси

Фудбалер Челсија Бранислав Ивановић рекао је да је задовољан нерешеним резултатом против Манчестер ситија (1:1), али додао није титула шампиона Премијер лиге није решена упркос предности од пет бодова.

Фудбал 02.02.2015 | 22:40
Банетова порука послије 300. меча за Челси

"Одиграли смо још један напоран меч, осетио се умор после дуела против Ливерпула у Лига купу. Сити има врхунску екипу и можемо да будемо срећни са бодом јер смо задржали исту бодовну разлику. Заслужили смо реми, али пред нама је још много посла како бисмо освојили титулу и морамо да будемо опрезни", рекао је Ивановић за клупски сајт.

Ивановић је против "грађана" одиграо 300. утакмицу за Челси и постао тек пети странац у историји клуба који је то учинио.

"Једини начин да бележимо победе и освајамо трофеје је да сваки играч да све од себе на терену. Чак и саиграчи на клупи труде се да помажу тиму подршком и сви смо као један", навео је капитен репрезентације Србије.

Ивановић је голом у продужецима против Ливерпула донео "плавцима" пролаз у финале Лига купа, после чега је добио низ похвала јер је завршницу меча одиграо са повредом стопала.

"Морате да идете преко границе и пронађете мотивацију у себи. Понекад морате да осећате додатан притисак да бисте били успешни. Морамо да останемо фокусирани јер је дугачак пут до титуле, остало је још 15 утакмица", закључио је Ивановић.

Челси се налази на првом месту на табели са 53 бода, пет више од другопласираног Манчестер ситија.

Коментари / 0

Оставите коментар