Banetova poruka poslije 300. meča za Čelsi

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je da je zadovoljan nerešenim rezultatom protiv Mančester sitija (1:1), ali dodao nije titula šampiona Premijer lige nije rešena uprkos prednosti od pet bodova.

Fudbal 02.02.2015 | 22:40
Banetova poruka poslije 300. meča za Čelsi

"Odigrali smo još jedan naporan meč, osetio se umor posle duela protiv Liverpula u Liga kupu. Siti ima vrhunsku ekipu i možemo da budemo srećni sa bodom jer smo zadržali istu bodovnu razliku. Zaslužili smo remi, ali pred nama je još mnogo posla kako bismo osvojili titulu i moramo da budemo oprezni", rekao je Ivanović za klupski sajt.

Ivanović je protiv "građana" odigrao 300. utakmicu za Čelsi i postao tek peti stranac u istoriji kluba koji je to učinio.

"Jedini način da beležimo pobede i osvajamo trofeje je da svaki igrač da sve od sebe na terenu. Čak i saigrači na klupi trude se da pomažu timu podrškom i svi smo kao jedan", naveo je kapiten reprezentacije Srbije.

Ivanović je golom u produžecima protiv Liverpula doneo "plavcima" prolaz u finale Liga kupa, posle čega je dobio niz pohvala jer je završnicu meča odigrao sa povredom stopala.

"Morate da idete preko granice i pronađete motivaciju u sebi. Ponekad morate da osećate dodatan pritisak da biste bili uspešni. Moramo da ostanemo fokusirani jer je dugačak put do titule, ostalo je još 15 utakmica", zaključio je Ivanović.

Čelsi se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 53 boda, pet više od drugoplasiranog Mančester sitija.

Komentari / 0

Ostavite komentar