Збогом Звездо - рекоше још двојица!

Након одлуке тренера да га не уврсти у конкуренцију за први тим, млади Никола Антић одлучио да напусти црвено-беле. И Новак Мартиновић на излазним вратима.

Фудбал 02.02.2015 | 17:00
Збогом Звездо - рекоше још двојица!

Ненад Лалатовић прецртао је име Николе Антића на припремама Црвене звезде у Копру, због чега је млади леви бек у договору са менаџером Ранком Стојићем кренуо у потрагу за новом средином.

Генерални директор Звезде Звездан Терзић предложио му је одлазак на позајмицу у Нови Пазар, али Антић има друге планове.

"Чим ми је саопштено да Антић није у плану струке, кренуо сам у мисију тражења другог клуба, пре свега у иностранству, будући да су неке екипе још раније, док је играо за Рад и млађе селекције Србије, показале интересовање. Није лако када се уђе у цајтнот, али у наредним данима очекујем конкретне потезе", изјавио је за "Спорт" Ранко Стојић, менаџер Николе Антића.

Стојић сматра да Антић заслужује шансу у Звезди, али да поштују одлуку Лалатовића и да је сада најважније да игра, односно да има континуитет утакмица. Црвено-белима одлазак младог бека не би требало да задаје главобоље.

"Играч је дошао бесплатно, а тако и треба да оде после чињенице да нема места у екипи. Сматрам да Звезди не иде у прилог да плаћа играча који само тренира", додао је Стојић.

Никола Антић (21) прошао је млађе категорије Партизана, а затим је наступао за Рад, док је кратко време пре доласка у Звезду, провео на позајмици у Палићу.

Новак Мартиновић је дуго био на списку повређених играча, јер је имао и операцију препона, али је на припремама у Словенији почео да хвата ритам тренинга. Ипак, он са екипом није отпутовао у Анталију и полако пакује кофере. ускоро му предстоји састанак са челницима Звезде, на којем би требало да му буде понуђен споразумни раскид уговора, који важи до јуна 2016.

Коментари / 0

Оставите коментар