Zbogom Zvezdo - rekoše još dvojica!

Nakon odluke trenera da ga ne uvrsti u konkurenciju za prvi tim, mladi Nikola Antić odlučio da napusti crveno-bele. I Novak Martinović na izlaznim vratima.

Fudbal 02.02.2015 | 17:00
Zbogom Zvezdo - rekoše još dvojica!

Nenad Lalatović precrtao je ime Nikole Antića na pripremama Crvene zvezde u Kopru, zbog čega je mladi levi bek u dogovoru sa menadžerom Rankom Stojićem krenuo u potragu za novom sredinom.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić predložio mu je odlazak na pozajmicu u Novi Pazar, ali Antić ima druge planove.

"Čim mi je saopšteno da Antić nije u planu struke, krenuo sam u misiju traženja drugog kluba, pre svega u inostranstvu, budući da su neke ekipe još ranije, dok je igrao za Rad i mlađe selekcije Srbije, pokazale interesovanje. Nije lako kada se uđe u cajtnot, ali u narednim danima očekujem konkretne poteze", izjavio je za "Sport" Ranko Stojić, menadžer Nikole Antića.

Stojić smatra da Antić zaslužuje šansu u Zvezdi, ali da poštuju odluku Lalatovića i da je sada najvažnije da igra, odnosno da ima kontinuitet utakmica. Crveno-belima odlazak mladog beka ne bi trebalo da zadaje glavobolje.

"Igrač je došao besplatno, a tako i treba da ode posle činjenice da nema mesta u ekipi. Smatram da Zvezdi ne ide u prilog da plaća igrača koji samo trenira", dodao je Stojić.

Nikola Antić (21) prošao je mlađe kategorije Partizana, a zatim je nastupao za Rad, dok je kratko vreme pre dolaska u Zvezdu, proveo na pozajmici u Paliću.

Novak Martinović je dugo bio na spisku povređenih igrača, jer je imao i operaciju prepona, ali je na pripremama u Sloveniji počeo da hvata ritam treninga. Ipak, on sa ekipom nije otputovao u Antaliju i polako pakuje kofere. uskoro mu predstoji sastanak sa čelnicima Zvezde, na kojem bi trebalo da mu bude ponuđen sporazumni raskid ugovora, koji važi do juna 2016.

Komentari / 0

Ostavite komentar