Миха: Ето није спреман и мора се борити за мјесто!

Српски тренер каже да камерунски нападач мора да заслужи место у стартних 11. "Тренутно није спреман".

Фудбал 01.02.2015 | 17:10
Миха: Ето није спреман и мора се борити за мјесто!

Самјуел Ето појачао је Сампдорију, али неће имати гарантовану улогу стартера.

Искусни нападач (33) задужио је дрес са бројем "99" и потписао двоипогодишњи уговор и предстоји му борба на тренингу за место у тиму. Синиша Михајловић неће га уврстити у први тим због старе славе.
"Немогуће је да Ето игра од почетка. Није спреман. Када буде радио пуним интензитетом, онда ће играти. Правила су иста за све, а за сада ми није показао да морам да га уврстим у стартних 11. Наравно, током утакмице ће можда ући са клупе. Квалитетан играч као што је он може да промени ток утакмице у сваком моменту", рекао је српски тренер.

Према речима Михајловића, тај принцип важи за целу свлачионицу, не само за ветерана који је први део сезоне провео у Евертону. Последњи меч одиграо је 28. децембра, у поразу "карамела" у Њукаслу (2:3).

"Не говорим само о Етоу. Сви момци који су овде дошли нису одмах могли да раде колико и остали, иако су тренирали у другим клубовима", додао је.

Бивши селектор Србије захвалио је Данијелу Гасталделу, доскорашњем капитену Сампдорије, који одлази из Ђенове у Болоњу.

"Хоћу да му јавно захвалим за све што је урадио за мене и за овај тим. Жао ми је, али је јасно да потреба за новим изазовима долази после толико година које је провео у клубу (од 2007). Заједно са Анђелом Паломбом, много ми је помогао", додао је Михајловић, чији ће се тим у наставку сезоне борити за место које води у квалификације за Лигу шампиона.

Тренутно, Сампдорија заузима пето место на табели, са истим бројем бодова као Лацио, који је четврти.

Коментари / 0

Оставите коментар