Нико: И ове године нападам титулу!

Возач Мекларена Нико Розберг рекао је да ће ове сезоне "максимално напасти" шампионску титулу у Формули један.

Остали спортови 01.02.2015 | 15:10
Нико: И ове године нападам титулу!

Розберг се прошле сезоне са клупским колегом Луисом Хамилтоном до последње трке борио за шампионску титулу, али није успео да је освоји.

"Знам како изгледа побеђивати и борити се за шампионску титулу, али знам и какав је осећај губити на крају и не желим то да поновим. Резултат из прошле године ми даје велику мотивацију за предстојећу сезону", рекао је Розберг, пренели су британски медији.

Розберг је прошле сезоне победио у пет трка, а Хамилтон у 11 и током сезоне међу њима се развио велики ривалитет. Мерцедес је убедљиво освојио шампионску титулу у конкуренцији конструктора.

"Биће веома тешко поновити резултате из 2014. године али желимо да доминирамо у Формули један и у наредним годинама. Знамо да ћемо имати јаку конкуренцију и морамо напорно да радимо. Ништа није сигурно, али знам да ћу имати још једну велику борбу са Луисом. Ове године имам прилику за реванш и врло сам мотивисан", рекао је Розберг.

Шампионат Формуле један почиње 16. марта трком за Велику награду Аустралије у Мелбурну.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

АлонсоФоревер-Ф1

01.02.2015 18:16

није "Возач Мекларена Нико Розберг" већ Мерцедеса... И надам да ће још само ову сезону Мерцедес да доминира. Једва цекам МцЛарен-Хонду на челу. ФорзаАлонсо!

ОДГОВОРИТЕ