Вучелић: Ја не знам шта је Николићу? Само нешто кука!

Милорад Вучелић, потпредседник црно-белих, каже за "Информер" да му није јасно због чега Марко Николић критикује управу када му се испуњавају жеље.

Фудбал 01.02.2015 | 14:30
Вучелић: Ја не знам шта је Николићу? Само нешто кука!

Страсти на релацији тренер и управа Партизана никако да се смире.

Све је почело када је у Хумску дошла "нова власт" са идејом да се смени тренер Марко Николић, упркос томе што је у јесењем делу практично извукао максимум из тима који је играо Лигу Европе, стигао до полуфинала Купа Србије и прилично убедљиво освојио јесењу титулу са шест бодова више од другопласиране Црвене звезде.

Смена тренера није успела. Навијачи су одиграли главну улогу и успели су младог тренера да сачувају на клупи.

Али, неповерење између две стране је постало очигледно.

Партизан је отишао на први део припрема, а у Анталији је много тога испливали на површину. Николић, незадовољан урађеним у прелазном року и због тога што многи играчи и даље имају нерешен статус, после пораза од Аустрије изјавио је да ситуација алармантна и да су ми хитно потребна појачања у одбрани, на десном беку и штоперу.

Међутим, поједини чланови управе црно-белих се не слажу са тренером.

"Једва чекам да нам Марко Николић на Управном одбору објасни шта то њему смета и зашто прави поделе у клубу. Не знам одакле критике уперене управи. Никог нисмо продали откако смо дошли. Николић на припремама има исти тим с којим је играо читаву јесен и довели смо Бабовића. На његов захтев нисмо продали Петра Шкулетуића Лилу за 2.800.000 евра, а одбили смо и 1.500.000 евра од Андерлехта за Лазара Ћирковића. Дакле, више од 4.000.000 евра смо одбили да бисмо Николићу испунили жеље", отворено за "Информер" говори потпредседник клубаМилорадВучелић.

По речима челника Партизана клуб ће задржати и Владимира Волкова ако то буде тражио Марко Николић.

"Желимо да сада зарадимо нешто новца, да не би на лето отишао за џабе. Ако га Николић жели нека каже и Волков ће добити нови уговор. Радимо на довођењу појачања, Љубиша Тумбакоивћ приводи крају преговоре са штопером Немањом Тубићем, али ми немамо новца да било коме дамо годишње 300.000-400.000 евра", рекао је Вучелић.

Милорад Вучелић каже да о судбини младог фудбалера Данила Пантића одлучују менаџер и родитељи.

"Како смо могли да задржимо Лазовића? Ми немамо да му платимо 1.200.000 евра годишње као Кинези. А Пантић је и јесенас играо ретко. Он је у канџама родитеља и менаџера Рамаданија."

Коментари / 0

Оставите коментар