Vučelić: Ja ne znam šta je Nikoliću? Samo nešto kuka!

Milorad Vučelić, potpredsednik crno-belih, kaže za "Informer" da mu nije jasno zbog čega Marko Nikolić kritikuje upravu kada mu se ispunjavaju želje.

Fudbal 01.02.2015 | 14:30
Vučelić: Ja ne znam šta je Nikoliću? Samo nešto kuka!

Strasti na relaciji trener i uprava Partizana nikako da se smire.

Sve je počelo kada je u Humsku došla "nova vlast" sa idejom da se smeni trener Marko Nikolić, uprkos tome što je u jesenjem delu praktično izvukao maksimum iz tima koji je igrao Ligu Evrope, stigao do polufinala Kupa Srbije i prilično ubedljivo osvojio jesenju titulu sa šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Smena trenera nije uspela. Navijači su odigrali glavnu ulogu i uspeli su mladog trenera da sačuvaju na klupi.

Ali, nepoverenje između dve strane je postalo očigledno.

Partizan je otišao na prvi deo priprema, a u Antaliji je mnogo toga isplivali na površinu. Nikolić, nezadovoljan urađenim u prelaznom roku i zbog toga što mnogi igrači i dalje imaju nerešen status, posle poraza od Austrije izjavio je da situacija alarmantna i da su mi hitno potrebna pojačanja u odbrani, na desnom beku i štoperu.

Međutim, pojedini članovi uprave crno-belih se ne slažu sa trenerom.

"Jedva čekam da nam Marko Nikolić na Upravnom odboru objasni šta to njemu smeta i zašto pravi podele u klubu. Ne znam odakle kritike uperene upravi. Nikog nismo prodali otkako smo došli. Nikolić na pripremama ima isti tim s kojim je igrao čitavu jesen i doveli smo Babovića. Na njegov zahtev nismo prodali Petra Škuletuića Lilu za 2.800.000 evra, a odbili smo i 1.500.000 evra od Anderlehta za Lazara Ćirkovića. Dakle, više od 4.000.000 evra smo odbili da bismo Nikoliću ispunili želje", otvoreno za "Informer" govori potpredsednik klubaMiloradVučelić.

Po rečima čelnika Partizana klub će zadržati i Vladimira Volkova ako to bude tražio Marko Nikolić.

"Želimo da sada zaradimo nešto novca, da ne bi na leto otišao za džabe. Ako ga Nikolić želi neka kaže i Volkov će dobiti novi ugovor. Radimo na dovođenju pojačanja, Ljubiša Tumbakoivć privodi kraju pregovore sa štoperom Nemanjom Tubićem, ali mi nemamo novca da bilo kome damo godišnje 300.000-400.000 evra", rekao je Vučelić.

Milorad Vučelić kaže da o sudbini mladog fudbalera Danila Pantića odlučuju menadžer i roditelji.

"Kako smo mogli da zadržimo Lazovića? Mi nemamo da mu platimo 1.200.000 evra godišnje kao Kinezi. A Pantić je i jesenas igrao retko. On je u kandžama roditelja i menadžera Ramadanija."

Komentari / 0

Ostavite komentar