Турски држављанин рањен у београдском клубу

Непознати нападач је из аутомобила пуцао на припаднике обезбеђења који су стајали испред клуба а погодио турског држављанина, који је био са девојком. Младић је одмах пребачен у Хитну помоћ а потом у Ургентни центар.

Србија 31.01.2015 | 09:12
Турски држављанин рањен у београдском клубу

Турски држављанин стар 26 година рањен је јутрос око пола три у пуцњави у клубу Пластик на углу Таковске улице са Далматинском.

Како јавља РТС, мушкарац је рањен на гардероби у тренутку када је узимао јакну. Наиме, непознати нападач је из аутомобила пуцао на двојицу припадника обезбеђења који су стајали испред клуба а погодио турског држављанина, који је био са девојком. Девојка није погођена. Младић је одмах пребачен у Хитну помоћ а потом у Ургентни центар.

Мушкарац је задобио рану у пределу грудног коша и превезен је на одељење за реанимацију београдског Ургентног центра, рекла је Мацура.

У тучи у једном клубу на углу Немањине са Сарајевском улицом око поноћи повређене су две мушке особе старости 24 године и пребачене су у Ургентни центар.

Портпарол Хитне помоћи је рекла да су у саобраћајном удесу око 23 сата на аутопуту код искључења са Вождовца повређене три мушке особе и да су превезене у Ургентни центар.

Женска особа стара 33 године оборена је нешто после поноћи у улици Браће Јерковића 78 и том приликом је задобила повреде главе, рамена и кука и превезена је у Ургентни центар.

Хитна помоћ је током ноћи у Београду обавила 136 интервенција од којих 25 на јавним местома, рекла је Мацура.

Лекарима су се најчешће обраћали срчани болесници, асматичари и особе са хипертензијом, додала је Мацура.

Коментари / 0

Оставите коментар