Turski državljanin ranjen u beogradskom klubu

Nepoznati napadač je iz automobila pucao na pripadnike obezbeđenja koji su stajali ispred kluba a pogodio turskog državljanina, koji je bio sa devojkom. Mladić je odmah prebačen u Hitnu pomoć a potom u Urgentni centar.

Srbija 31.01.2015 | 09:12
Turski državljanin ranjen u beogradskom klubu

Turski državljanin star 26 godina ranjen je jutros oko pola tri u pucnjavi u klubu Plastik na uglu Takovske ulice sa Dalmatinskom.

Kako javlja RTS, muškarac je ranjen na garderobi u trenutku kada je uzimao jaknu. Naime, nepoznati napadač je iz automobila pucao na dvojicu pripadnika obezbeđenja koji su stajali ispred kluba a pogodio turskog državljanina, koji je bio sa devojkom. Devojka nije pogođena. Mladić je odmah prebačen u Hitnu pomoć a potom u Urgentni centar.

Muškarac je zadobio ranu u predelu grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, rekla je Macura.

U tuči u jednom klubu na uglu Nemanjine sa Sarajevskom ulicom oko ponoći povređene su dve muške osobe starosti 24 godine i prebačene su u Urgentni centar.

Portparol Hitne pomoći je rekla da su u saobraćajnom udesu oko 23 sata na autoputu kod isključenja sa Voždovca povređene tri muške osobe i da su prevezene u Urgentni centar.

Ženska osoba stara 33 godine oborena je nešto posle ponoći u ulici Braće Jerkovića 78 i tom prilikom je zadobila povrede glave, ramena i kuka i prevezena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 136 intervencija od kojih 25 na javnim mestoma, rekla je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, asmatičari i osobe sa hipertenzijom, dodala je Macura.

Komentari / 0

Ostavite komentar