Бившем робијашу запаљено возило

Полиција трага за пироманима који су у четвртак у дворишту куће запалили возило ауди А6, вриједан 25.000 марака, а које је користио Владимир Ђурић, звани Бакара, из Теслића.

Република Српска 31.01.2015 | 08:49
Бившем робијашу запаљено возило

Из добојске полиције су, наводећи његове иницијале, саопштили да је пожар избио око четири часа у Улици Стевана Мокрањца.

"Утврђено је да се жариште пожара налазило на првом и задњем пнеуматику, те да се пламен проширио и захватио возило које је у потпуности изгорјело", казали су у полицији.

Радомир Мражић, старјешина Ватрогасне јединице Теслић, казао нам је да су дојаву запримили око 3.55, након чега су се два ватрогасца запутила на лице мјеста са једним возилом.

"Није било могућности да се спријечи пожар јер је возило већ било у пламену када су стигли ватрогасци. Ватру су гасили три сата јер је исцурио бензин око возила", казао нам је Мражић.

Покушали смо ступити у контакт са Ђурићем преко његове родбине у Блатници, међутим рекли су нам да је он тренутно ван земље те да не жели коментарисати овај случај.

Станари Улице Стевана Мокрањца кажу да их је из сна пробудила јака експлозија.

"Спавала сам и одједном је одјекнула јака експлозија. Када сам изашла на прозор, видјела сам огроман пламен. Неколико минута касније дошли су и ватрогасци", казала је станарка ове улице, која није жељела да јој наводимо име јер је, како каже, Ђурић страх и трепет за Теслић.

Како каже, Ђурић, познатији као Бакара, је родом из теслићког села Блатнице, а у ову улицу се доселио недавно.

"Тај аутомобил који је користио је од његовог зета који живи у Шведској, а Ђурић се бави свим и свачим и сви га се овдје боје. Кућа у коју се доселио била је у власништву неког Гачића, али ју је он прокоцкао па је припала Ђурићу", казала нам је станарка.

Извор "Независних" близак истрази казао нам је да је Ђурић из криминалног миљеа те да је прије неколико година робијао због тешког убиства. Он је 2006. године осуђен на 10 година затвора. Проглашен је кривим јер је као саучесник са још двојицом на смрт претукао Срету Деспића испред једног кафића у Бањи Врућици.

Према његовим ријечима, Ђурић се бави мутним пословима, те је могуће да му је ауто запаљен због неких дугова.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Ја

31.01.2015 07:54

А ста он ради на слободи? Проста рацуница казе да је требао да буде пустен тек 2016!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма иди бегај

31.01.2015 09:32

На свако питање постоји адекватан одговор,неки га знају а неки не знају.Верујем да се ниста не десава слуцајно.Ето ти сад,сад це "страх и трепет" у песаке или це наводни власник,за инат свима,да увезе мозда Ауди осам за "страх и трепет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслиц

31.01.2015 11:08

Није он никакав страх и трепет него обицан олос. Нормални људи га се клоне јер знају да га теслицка полиција стити јер у њој су његови земљаци из Блатнице. Кад год се спрема рација у његов локал он добије дојаву из теслицке полиције. Сви знамо да домаци дрзављанин не мозе управљати возилом на страним таблама ли он мозе њему се гледа кроз прсте.Да они који би требали раде свој посао нити би он био страх и трепет нити би био на слободи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

31.01.2015 11:18

Вјероватно је добио помиловање од Баје,Покајао се за убиство и све опроштено: одлежао 2/3 , а 1/3 му Баја опростио. Ништа чудно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

31.01.2015 12:52

Ако је некога убио, требали су запалити њега, а не ауто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

31.01.2015 17:51

Па паљење аута подмецањем експлозивних направа то је све масло мафије и полиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

qq

31.01.2015 21:32

Јадан обицни народ,мафија-полиција-политицари-дрзава,све иста г***а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

02.02.2015 07:58

Јадан ауто , баш ми га је жао, ни крив , ни дужан , а запале га!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хусо

04.02.2015 01:02

Дјуриц има Ауди а6 а на слици БМW петица? Да нису слуцајно запалили ауто од комсије?

ОДГОВОРИТЕ