Bivšem robijašu zapaljeno vozilo

Policija traga za piromanima koji su u četvrtak u dvorištu kuće zapalili vozilo audi A6, vrijedan 25.000 maraka, a koje je koristio Vladimir Đurić, zvani Bakara, iz Teslića.

Republika Srpska 31.01.2015 | 08:49
Bivšem robijašu zapaljeno vozilo

Iz dobojske policije su, navodeći njegove inicijale, saopštili da je požar izbio oko četiri časa u Ulici Stevana Mokranjca.

"Utvrđeno je da se žarište požara nalazilo na prvom i zadnjem pneumatiku, te da se plamen proširio i zahvatio vozilo koje je u potpunosti izgorjelo", kazali su u policiji.

Radomir Mražić, starješina Vatrogasne jedinice Teslić, kazao nam je da su dojavu zaprimili oko 3.55, nakon čega su se dva vatrogasca zaputila na lice mjesta sa jednim vozilom.

"Nije bilo mogućnosti da se spriječi požar jer je vozilo već bilo u plamenu kada su stigli vatrogasci. Vatru su gasili tri sata jer je iscurio benzin oko vozila", kazao nam je Mražić.

Pokušali smo stupiti u kontakt sa Đurićem preko njegove rodbine u Blatnici, međutim rekli su nam da je on trenutno van zemlje te da ne želi komentarisati ovaj slučaj.

Stanari Ulice Stevana Mokranjca kažu da ih je iz sna probudila jaka eksplozija.

"Spavala sam i odjednom je odjeknula jaka eksplozija. Kada sam izašla na prozor, vidjela sam ogroman plamen. Nekoliko minuta kasnije došli su i vatrogasci", kazala je stanarka ove ulice, koja nije željela da joj navodimo ime jer je, kako kaže, Đurić strah i trepet za Teslić.

Kako kaže, Đurić, poznatiji kao Bakara, je rodom iz teslićkog sela Blatnice, a u ovu ulicu se doselio nedavno.

"Taj automobil koji je koristio je od njegovog zeta koji živi u Švedskoj, a Đurić se bavi svim i svačim i svi ga se ovdje boje. Kuća u koju se doselio bila je u vlasništvu nekog Gačića, ali ju je on prokockao pa je pripala Đuriću", kazala nam je stanarka.

Izvor "Nezavisnih" blizak istrazi kazao nam je da je Đurić iz kriminalnog miljea te da je prije nekoliko godina robijao zbog teškog ubistva. On je 2006. godine osuđen na 10 godina zatvora. Proglašen je krivim jer je kao saučesnik sa još dvojicom na smrt pretukao Sretu Despića ispred jednog kafića u Banji Vrućici.

Prema njegovim riječima, Đurić se bavi mutnim poslovima, te je moguće da mu je auto zapaljen zbog nekih dugova.

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Ja

31.01.2015 07:54

A sta on radi na slobodi? Prosta racunica kaze da je trebao da bude pusten tek 2016!?

ODGOVORITE
Name

Ma idi begaj

31.01.2015 09:32

Na svako pitanje postoji adekvatan odgovor,neki ga znaju a neki ne znaju.Verujem da se nista ne desava slucajno.Eto ti sad,sad ce "strah i trepet" u pesake ili ce navodni vlasnik,za inat svima,da uveze mozda Audi osam za "strah i trepet".

ODGOVORITE
Name

Teslic

31.01.2015 11:08

Nije on nikakav strah i trepet nego obican olos. Normalni ljudi ga se klone jer znaju da ga teslicka policija stiti jer u njoj su njegovi zemljaci iz Blatnice. Kad god se sprema racija u njegov lokal on dobije dojavu iz teslicke policije. Svi znamo da domaci drzavljanin ne moze upravljati vozilom na stranim tablama li on moze njemu se gleda kroz prste.Da oni koji bi trebali rade svoj posao niti bi on bio strah i trepet niti bi bio na slobodi.

ODGOVORITE
Name

Baja

31.01.2015 11:18

Vjerovatno je dobio pomilovanje od Baje,Pokajao se za ubistvo i sve oprošteno: odležao 2/3 , a 1/3 mu Baja oprostio. Ništa čudno!

ODGOVORITE
Name

nn

31.01.2015 12:52

Ako je nekoga ubio, trebali su zapaliti njega, a ne auto.

ODGOVORITE
Name

Md

31.01.2015 17:51

Pa paljenje auta podmecanjem eksplozivnih naprava to je sve maslo mafije i policije

ODGOVORITE
Name

qq

31.01.2015 21:32

Jadan obicni narod,mafija-policija-politicari-drzava,sve ista g***a!

ODGOVORITE
Name

Баја

02.02.2015 07:58

Јадан ауто , баш ми га је жао, ни крив , ни дужан , а запале га!

ODGOVORITE
Name

huso

04.02.2015 01:02

Djuric ima Audi a6 a na slici BMW petica? Da nisu slucajno zapalili auto od komsije?

ODGOVORITE