У Звезди будно мотре шта се збива у Партизану!

Марко Грујић: "Пратим Партизан и ако оду Лазовић и Шкулетић, који су дали много голова, верујем да ће ствари бити другачије". Предраг Рајковић: "Све је достижно, поготово уз појачања која су дошла у Звезду".

Фудбал 30.01.2015 | 22:40
У Звезди будно мотре шта се збива у Партизану!

Голман Црвене звезде Предраг Рајковић рекао је да жели да остане у клубу бар још две године, освоји још трофеја и потом настави каријеру у неком од европских тимова.

"Постоје интересовања неколико клубова из Европе, али ми је жеља да се задржим у Звезди још годину или две и освојим што више трофеја. Сигурно је да нећу отићи на лето, а после тога видећемо", рекао је Рајковић Тањугу на стадиону "Рајко Митић".

Рајковић је истакао да предност Партизана од шест бодова није недостижна јер су црвено-бели јачи у односу на први део сезоне.

"Све је достижно, поготово уз појачања која су дошла у Звезду. Мислим да можемо да стигнемо Партизан и одбранимо титулу. Радимо добро на припремама, победили смо три утакмице у Словенији, али прави противници нас очекују у другој фази припремама".
Он је рекао да га радује повратак Дамира Кахримана после повреде јер ће конкуренција у екипи бити јача.

"Опоравио се Кахриман и конкуренција је јача. Ту су још Тркуља и Манојловић и сви добро радимо, што гарантује да ће ", навео је Рајковић и додао да са нестрпљењем очекује Светско првенство за играче до 20 година на Новом Зеланду.

Један од најмлађих првотимаца Марко Грујић, који је постигао два гола у Словенији, рекао је да је задовољан својом, али и игром екипе на припрема.

"Мислим да имамо јачи тим у односу на јесењи део, а предност је могла да буде и мања да смо имали мало више среће и били ефикаснији. Пратим Партизан и ако оду Лазовић и Шкулетић, који су дали много голова, верујем да ће ствари бити другачије. Долазе нам на Маракану и све је могуће", рекао је Грујић.

Београдски медији пренели су да је високи везиста црвено-белих на мети Роме и Удинезеа, који су спремни да издвоје 1,5 милиона евра.

"Не знам колико је реална прича, која је и до мене дошла. Нисам сигуран колико је интересовање, али што се тиче мене остао бих још најмање годину дана. Жеља ми је да се изборим и постанем окосница тима", закључио је Грујић.

Коментари / 0

Оставите коментар