U Zvezdi budno motre šta se zbiva u Partizanu!

Marko Grujić: "Pratim Partizan i ako odu Lazović i Škuletić, koji su dali mnogo golova, verujem da će stvari biti drugačije". Predrag Rajković: "Sve je dostižno, pogotovo uz pojačanja koja su došla u Zvezdu".

Fudbal 30.01.2015 | 22:40
U Zvezdi budno motre šta se zbiva u Partizanu!

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković rekao je da želi da ostane u klubu bar još dve godine, osvoji još trofeja i potom nastavi karijeru u nekom od evropskih timova.

"Postoje interesovanja nekoliko klubova iz Evrope, ali mi je želja da se zadržim u Zvezdi još godinu ili dve i osvojim što više trofeja. Sigurno je da neću otići na leto, a posle toga videćemo", rekao je Rajković Tanjugu na stadionu "Rajko Mitić".

Rajković je istakao da prednost Partizana od šest bodova nije nedostižna jer su crveno-beli jači u odnosu na prvi deo sezone.

"Sve je dostižno, pogotovo uz pojačanja koja su došla u Zvezdu. Mislim da možemo da stignemo Partizan i odbranimo titulu. Radimo dobro na pripremama, pobedili smo tri utakmice u Sloveniji, ali pravi protivnici nas očekuju u drugoj fazi pripremama".
On je rekao da ga raduje povratak Damira Kahrimana posle povrede jer će konkurencija u ekipi biti jača.

"Oporavio se Kahriman i konkurencija je jača. Tu su još Trkulja i Manojlović i svi dobro radimo, što garantuje da će ", naveo je Rajković i dodao da sa nestrpljenjem očekuje Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

Jedan od najmlađih prvotimaca Marko Grujić, koji je postigao dva gola u Sloveniji, rekao je da je zadovoljan svojom, ali i igrom ekipe na priprema.

"Mislim da imamo jači tim u odnosu na jesenji deo, a prednost je mogla da bude i manja da smo imali malo više sreće i bili efikasniji. Pratim Partizan i ako odu Lazović i Škuletić, koji su dali mnogo golova, verujem da će stvari biti drugačije. Dolaze nam na Marakanu i sve je moguće", rekao je Grujić.

Beogradski mediji preneli su da je visoki vezista crveno-belih na meti Rome i Udinezea, koji su spremni da izdvoje 1,5 miliona evra.

"Ne znam koliko je realna priča, koja je i do mene došla. Nisam siguran koliko je interesovanje, ali što se tiče mene ostao bih još najmanje godinu dana. Želja mi je da se izborim i postanem okosnica tima", zaključio je Grujić.

Komentari / 0

Ostavite komentar