За Погбу 100 милиона евра!

Фудбалер Јувентуса Пол Погба напустиће клуб најкасније за две сезоне, а заинтересовани ће за њега морати да плате и више од 100 милиона евра.

Фудбал 31.01.2015 | 13:00
За Погбу 100 милиона евра!

Погба је у зимског прелазном року најтраженији играч у Европи и за њега су заинтересовани Челси, Манчестер Сити, Јунајтед, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

"Желим да клуб који доведе Погбу потпуно верује у њега и да жели да плати за њега. Ако Пол напусти Јувентус мора да оде у врхунски клуб. Ако се то не догоди ове године, десиће се наредне", рекао је агент Рајола.

"У економском смислу Пол је на истом нивоу као остале велике фудбалске звезде и има сличну репутацију, па би могао да остане још годину дана. Али, он је једина велика звезда која ће бити на располагању на крају сезоне. Ако не можете да доведете Кристијана Роналда, Лионела Месија или Златана Ибрахимовића, можете да покушате да доведете Пола", додао је он.

Погбин уговор са Јувентусом истиче 2019. године, а Рајола је проценио да ће 21-годишњи француски фудбалер напустити црно-беле за "више од 100 милиона евра".

Погба је као слободан играч напустио Манчестер јунајтед 2012. године, пошто није добио довољну минутажу код тадашњег тренера Алекса Фергусона.

"Милан је тада желео да га доведе, као и Дјенова. Интер је рекао да не жели да се сукобљава са Фергусоном. Са Јувентусом је договор био једноставан. Потписали су уговор, дали му плату као првотимцу и нису га послали на позајмицу. За његов развој најзаслужнији је тадашњи тренер Јувентуса Антонио Конте", рекао је Рајола.

У последњих пет утакмица Погба је постигао четири гола, а укупно осам у свим такмичењима и други је стрелац Јувентуса у сезони, иза Карлоса Тевеса, који је постигао 18 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар