Јелени ''криве'' чоколадице!

Српска тенисерка признаје да се угојила током мировања због повреде леђа, иако јој околина каже да је и даље згодна. Следећа "станица" - турнир у Дубаију.

Тенис 31.01.2015 | 09:00
Јелени ''криве'' чоколадице!

Јелена Јанковић последња два месеца се борила са тешком повредом леђа, због чега је неко време била везана за кревет.

"Сада се осећам много боље, али два месеца нисам била активна, чак су ми и мишићи атрофирали. Изгубила сам кондицију као да се никада нисам бавила спортом, невероватном брзином. Само сам лежала и уживала у храни и омиљеним чоколадицама. Добила сам неколико килограма, што се види из приложеног", рекла је Јелена за "Курир" на тренингу.

"Радим напорно како бих ослабила, али не иде лако. Сви мушкарци ми кажу да добро изгледам, али ја се тако не осећам, не волим што сам се угојила, поготово зато што видим да се теже крећем на терену. Тело све теже подноси напор, а ја желим још неколико година да будем у врху. Ово је била најдужа пауза у мојих 13 или 14 година професионалне каријере. Свашта ми је пролазило кроз главу, мислила сам да се нећу вратити на свој ниво, али верујем у себе и биће боље", рекла је тенисерка, која је оценила да тренутно није спремна за Фед куп, и да је боље да то такмичење препусти млађим играчицама.

Тенисерка је рекла и да након играчке каријере жели да се посвети себи и породици, али да не види себе у улози тренера.

"Имам и друге афинитете, послове који ме занимају, али о томе ћу мислити када завршим професионално играње тениса", искрена је Јелена.

Када је у Београду, "само спава".

"Заспим као стара бака, у осам или девет, а устајем сабајле, у пет или шест, и тако укруг. Све планирам да изађем негде, али никако то да урадим, већ проводим време са породицом и пуним батерије, јер за неколико дана напуштам Србију", рекла је тенисерка, коју ускоро очекује турнир у Дубаију.

Коментари / 0

Оставите коментар