Jeleni ''krive'' čokoladice!

Srpska teniserka priznaje da se ugojila tokom mirovanja zbog povrede leđa, iako joj okolina kaže da je i dalje zgodna. Sledeća "stanica" - turnir u Dubaiju.

Tenis 31.01.2015 | 09:00
Jeleni ''krive'' čokoladice!

Jelena Janković poslednja dva meseca se borila sa teškom povredom leđa, zbog čega je neko vreme bila vezana za krevet.

"Sada se osećam mnogo bolje, ali dva meseca nisam bila aktivna, čak su mi i mišići atrofirali. Izgubila sam kondiciju kao da se nikada nisam bavila sportom, neverovatnom brzinom. Samo sam ležala i uživala u hrani i omiljenim čokoladicama. Dobila sam nekoliko kilograma, što se vidi iz priloženog", rekla je Jelena za "Kurir" na treningu.

"Radim naporno kako bih oslabila, ali ne ide lako. Svi muškarci mi kažu da dobro izgledam, ali ja se tako ne osećam, ne volim što sam se ugojila, pogotovo zato što vidim da se teže krećem na terenu. Telo sve teže podnosi napor, a ja želim još nekoliko godina da budem u vrhu. Ovo je bila najduža pauza u mojih 13 ili 14 godina profesionalne karijere. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, mislila sam da se neću vratiti na svoj nivo, ali verujem u sebe i biće bolje", rekla je teniserka, koja je ocenila da trenutno nije spremna za Fed kup, i da je bolje da to takmičenje prepusti mlađim igračicama.

Teniserka je rekla i da nakon igračke karijere želi da se posveti sebi i porodici, ali da ne vidi sebe u ulozi trenera.

"Imam i druge afinitete, poslove koji me zanimaju, ali o tome ću misliti kada završim profesionalno igranje tenisa", iskrena je Jelena.

Kada je u Beogradu, "samo spava".

"Zaspim kao stara baka, u osam ili devet, a ustajem sabajle, u pet ili šest, i tako ukrug. Sve planiram da izađem negde, ali nikako to da uradim, već provodim vreme sa porodicom i punim baterije, jer za nekoliko dana napuštam Srbiju", rekla je teniserka, koju uskoro očekuje turnir u Dubaiju.

Komentari / 0

Ostavite komentar