Пумпаџију убио због дуга за гас од 200 динара

Аранђеловчанин Данко Максовић (43) ухапшен је под сумњом да је у среду увече, око 20.30, на бензинској станици „ДМБ петрол“ у Буковику код Аранђеловца убио радника пумпе Игора Митића (31). Злочин се догодио јер убица није желео да доплати 200 динара за наточено гориво (?!).

Србија 29.01.2015 | 22:20
Пумпаџију убио због дуга за гас од 200 динара

"Максовић је прексиноћ, видно пијан, дошао на пумпу и тражио да му се у аутомобил сипа гориво за 300 динара. Игор му је објаснио да по правилима гориво сме да наточи за најмање 500 динара, што је и учинио. Ту су се споречкали јер Данко није желео да плати разлику од 200 динара. Бесан, сео је у ауто и одјурио", каже Куриров извор.

Оставио два сина

Испоставиће се, нажалост, да је отишао до куће да узме пиштољ, који је нелегално поседовао.

"Видевши код куће да му је отац разјарен и да је узео оружје, Максовићев деветнаестогодишњи син је отрчао до пумпе, која је две улице удаљена од њихове куће, да би упозорио Игора. Само што је дотрчао, стигао је и Данко", објашњава саговорник.

Одмах по изласку из аута ударио је Игора и извадио пиштољ. Младић је устукнуо и ушао унутра, а Максовића је покушао да смири син.

"Међутим, он је кренуо према Митићу и испалио му метак у груди. Побегао је пешице, а његов син је убацио Игора у очев аутомобил да би га одвезао до болнице. Нажалост, несрећник је умро пре него што је стигао до лекара", каже саговорник и додаје да је полиција брзо ухапсила Максовића.

Иза несрећног Игора Митића остала је супруга Валентина и два сина, један од осам година, а други стар тек 17 месеци. Игорова сестра близнакиња Ирена, друга сестра Ивана и отац Драган избезумљени су од бола.

"Зар да ми због 200 динара убије дете и моја два унучета остави без оца! Бездушник један", каже очајни Драган Митић.

Он каже да је Игор требало да с посла зове старијег сина да га преслиша како је научио песмицу за школу.

"Али није звао... Иза поноћи на врата нам је дошла полиција. Претрнуо сам, знао сам да је неки белај. Уплашио сам се да је имао саобраћајку јер је волео брже да вози. Кад они кажу да је убијен. Како, бре, убијен, како... ", јецао је несрећни отац.

Игор Митић је сахрањен данас на аранђеловачком гробљу Рисовача.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бецировиц адмир

01.02.2015 13:34

Бездусник крволок један јадно друство са таквима момку вјецна слава и спокој и његовој породици Свен најбоље у будуцности

ОДГОВОРИТЕ