Pumpadžiju ubio zbog duga za gas od 200 dinara

Aranđelovčanin Danko Maksović (43) uhapšen je pod sumnjom da je u sredu uveče, oko 20.30, na benzinskoj stanici „DMB petrol“ u Bukoviku kod Aranđelovca ubio radnika pumpe Igora Mitića (31). Zločin se dogodio jer ubica nije želeo da doplati 200 dinara za natočeno gorivo (?!).

Srbija 29.01.2015 | 22:20
Pumpadžiju ubio zbog duga za gas od 200 dinara

"Maksović je preksinoć, vidno pijan, došao na pumpu i tražio da mu se u automobil sipa gorivo za 300 dinara. Igor mu je objasnio da po pravilima gorivo sme da natoči za najmanje 500 dinara, što je i učinio. Tu su se sporečkali jer Danko nije želeo da plati razliku od 200 dinara. Besan, seo je u auto i odjurio", kaže Kurirov izvor.

Ostavio dva sina

Ispostaviće se, nažalost, da je otišao do kuće da uzme pištolj, koji je nelegalno posedovao.

"Videvši kod kuće da mu je otac razjaren i da je uzeo oružje, Maksovićev devetnaestogodišnji sin je otrčao do pumpe, koja je dve ulice udaljena od njihove kuće, da bi upozorio Igora. Samo što je dotrčao, stigao je i Danko", objašnjava sagovornik.

Odmah po izlasku iz auta udario je Igora i izvadio pištolj. Mladić je ustuknuo i ušao unutra, a Maksovića je pokušao da smiri sin.

"Međutim, on je krenuo prema Mitiću i ispalio mu metak u grudi. Pobegao je pešice, a njegov sin je ubacio Igora u očev automobil da bi ga odvezao do bolnice. Nažalost, nesrećnik je umro pre nego što je stigao do lekara", kaže sagovornik i dodaje da je policija brzo uhapsila Maksovića.

Iza nesrećnog Igora Mitića ostala je supruga Valentina i dva sina, jedan od osam godina, a drugi star tek 17 meseci. Igorova sestra bliznakinja Irena, druga sestra Ivana i otac Dragan izbezumljeni su od bola.

"Zar da mi zbog 200 dinara ubije dete i moja dva unučeta ostavi bez oca! Bezdušnik jedan", kaže očajni Dragan Mitić.

On kaže da je Igor trebalo da s posla zove starijeg sina da ga presliša kako je naučio pesmicu za školu.

"Ali nije zvao... Iza ponoći na vrata nam je došla policija. Pretrnuo sam, znao sam da je neki belaj. Uplašio sam se da je imao saobraćajku jer je voleo brže da vozi. Kad oni kažu da je ubijen. Kako, bre, ubijen, kako... ", jecao je nesrećni otac.

Igor Mitić je sahranjen danas na aranđelovačkom groblju Risovača.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Becirovic admir

01.02.2015 13:34

Bezdusnik krvolok jedan jadno drustvo sa takvima momku vjecna slava i spokoj i njegovoj porodici Sven najbolje u buducnosti

ODGOVORITE