Ето: Серија А више није атрактивна и у кризи је!

Овдашњи клубови нису више на врхунском нивоу као некад. Јувентус је близу тога, али је проблем што не може да победи велике тимове – рекао је нови фудбалер Сампдорије.

Фудбал 30.01.2015 | 17:20
Ето: Серија А више није атрактивна и у кризи је!

Нови фудбалер Сампдорије Самјуел Ето рекао је да Серија А није више атрактивна лига, због чега све мање врхунских играча игра у њој.

- То није због стандарда у Италији, већ зато што овдашњи клубови нису више на врхунском нивоу као некад. Јувентус је близу тога, али је проблем што не може да победи велике тимове. Таква је била ситуација у Интеру када сам дошао, али се после тога све променило. Италијански фудбал је у кризи, нема више много новца, али ни публике - рекао је Ето, а преноси “Газета дело Спорт”.

Камерунски нападач се вратио на Апенине и недавно је потписао вишегодишњи уговор са Сампдоријом.

- Надам се да ћу помоћи тиму да забележи успехе. Свидела ми се идеја председника Масима Ферера и желим да оправдам указано поверење - закључио је Ето.

Ето је екипу из Ђенове прешао из Евертона, а током каријере играо је још за Мајорку, мадридски Реал, Еспањол, Барселону, Анжи и Челси.

Са Интером је освојио титулу Серије А, Лигу шампиона, два национална купа, Суперкуп Италије и Светско клупско првенство.

Коментари / 0

Оставите коментар