Eto: Serija A više nije atraktivna i u krizi je!

Ovdašnji klubovi nisu više na vrhunskom nivou kao nekad. Juventus je blizu toga, ali je problem što ne može da pobedi velike timove – rekao je novi fudbaler Sampdorije.

Fudbal 30.01.2015 | 17:20
Eto: Serija A više nije atraktivna i u krizi je!

Novi fudbaler Sampdorije Samjuel Eto rekao je da Serija A nije više atraktivna liga, zbog čega sve manje vrhunskih igrača igra u njoj.

- To nije zbog standarda u Italiji, već zato što ovdašnji klubovi nisu više na vrhunskom nivou kao nekad. Juventus je blizu toga, ali je problem što ne može da pobedi velike timove. Takva je bila situacija u Interu kada sam došao, ali se posle toga sve promenilo. Italijanski fudbal je u krizi, nema više mnogo novca, ali ni publike - rekao je Eto, a prenosi “Gazeta delo Sport”.

Kamerunski napadač se vratio na Apenine i nedavno je potpisao višegodišnji ugovor sa Sampdorijom.

- Nadam se da ću pomoći timu da zabeleži uspehe. Svidela mi se ideja predsednika Masima Ferera i želim da opravdam ukazano poverenje - zaključio je Eto.

Eto je ekipu iz Đenove prešao iz Evertona, a tokom karijere igrao je još za Majorku, madridski Real, Espanjol, Barselonu, Anži i Čelsi.

Sa Interom je osvojio titulu Serije A, Ligu šampiona, dva nacionalna kupa, Superkup Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Komentari / 0

Ostavite komentar