Партизан замало понижен од Аустрије!

У последњој провери пред повратак у Београд, Партизан у Белеку поражен од Аустрије из Беча 4:1 (3:0). Бечлије водиле 3:0 у 25. минуту, Шкулетић на почетку другог полувремена постигао почасни погодак.

Фудбал 29.01.2015 | 20:20
Партизан замало понижен од Аустрије!

Партизан је против Динама из Москве губио 0:2 у 14. минуту. Цирих је неколико дана касније већ у десетом имао исту предност као Руси, а два дана после Швајцараца ситуација на утакмици црно-белих је била још драматичнија.
Аустрија из Беча је након свега пет минута водила 2:0, да би у 25. било и свих 3:0!

Лоше, неубедљиво, поражавајуће! Игра тима Марка Николића је из очајне спала на катастрофалну. У српском тиму није било светле тачке, сви су потпали у потпуну анемију. Партизан је био на рубу амбиса, понижења од просечне екипе из аустријске Бундеслиге.

Било је потребно 25 минута и три примљена гола да би лидер Суперлиге Србије почео да игра фудбал. Тек онда су црно-бели постали равноправни на терену и ангажованије и агресивније кренули као голу противника.

Ипак, после голова Александера Горгона у треће и петом, односно Данијела Ројера у 25. минуту, пораз у последњој провери пред повратак у Београд није могао да се избегне.

Да се Николићев тим стабилизовао било је потпуно јасно у 49. минуту. Никола Дринчић је извео прекид, а Петар Шкулетић да десет метара главом матирао Хајнца Линднера.

Чисто да не би добили друго полувреме побринуо се Данац Јенс Стригер Ларсен у 88. минуту.

Стратег црно-белих на полувремену је извршио само једну измену. Уместо Бранка Пауљевића ушао је Миладин Стевановић. Остали играчи добили су прилику после сат и више времена од почетка дуела.

Партизан се у суботу враћа у Београд, где ће наставити да тренира до 5. фебруара, када ће поново у Белек. У завршној фази припрема "ваљак" ће одиграти још пет утакмица.

субота, 07. фебруар: Партизан - Сарајево (БИХ)
недеља, 08. фебруар: Партизан - ? (име ривала у овом тренутку још није утврђено)
уторак, 10. фебруар: Партизан - Литекс Ловеч (Бугарска)
четвртак, 12. фебруар: Партизан - Марибор (Словенија)
петак, 13. фебруар: Партизан - Шахтјор Доњецк (Украјина)

Пре одласка у Турску, црно-бели ће одмерити снаге и са београдским Синђелићем (среда, 4. фебруар).

Партизан је током првог боравка у Анталији одиграо три меча. Доживео је два пораза од Динама и Аустрије и један реми. Укупна гол разлика црно-белих је 4:10!

Јасно је где највише шкрипи...

Коментари / 0

Оставите коментар