Partizan zamalo ponižen od Austrije!

U poslednjoj proveri pred povratak u Beograd, Partizan u Beleku poražen od Austrije iz Beča 4:1 (3:0). Bečlije vodile 3:0 u 25. minutu, Škuletić na početku drugog poluvremena postigao počasni pogodak.

Fudbal 29.01.2015 | 20:20
Partizan zamalo ponižen od Austrije!

Partizan je protiv Dinama iz Moskve gubio 0:2 u 14. minutu. Cirih je nekoliko dana kasnije već u desetom imao istu prednost kao Rusi, a dva dana posle Švajcaraca situacija na utakmici crno-belih je bila još dramatičnija.
Austrija iz Beča je nakon svega pet minuta vodila 2:0, da bi u 25. bilo i svih 3:0!

Loše, neubedljivo, poražavajuće! Igra tima Marka Nikolića je iz očajne spala na katastrofalnu. U srpskom timu nije bilo svetle tačke, svi su potpali u potpunu anemiju. Partizan je bio na rubu ambisa, poniženja od prosečne ekipe iz austrijske Bundeslige.

Bilo je potrebno 25 minuta i tri primljena gola da bi lider Superlige Srbije počeo da igra fudbal. Tek onda su crno-beli postali ravnopravni na terenu i angažovanije i agresivnije krenuli kao golu protivnika.

Ipak, posle golova Aleksandera Gorgona u treće i petom, odnosno Danijela Rojera u 25. minutu, poraz u poslednjoj proveri pred povratak u Beograd nije mogao da se izbegne.

Da se Nikolićev tim stabilizovao bilo je potpuno jasno u 49. minutu. Nikola Drinčić je izveo prekid, a Petar Škuletić da deset metara glavom matirao Hajnca Lindnera.

Čisto da ne bi dobili drugo poluvreme pobrinuo se Danac Jens Striger Larsen u 88. minutu.

Strateg crno-belih na poluvremenu je izvršio samo jednu izmenu. Umesto Branka Pauljevića ušao je Miladin Stevanović. Ostali igrači dobili su priliku posle sat i više vremena od početka duela.

Partizan se u subotu vraća u Beograd, gde će nastaviti da trenira do 5. februara, kada će ponovo u Belek. U završnoj fazi priprema "valjak" će odigrati još pet utakmica.

subota, 07. februar: Partizan - Sarajevo (BIH)
nedelja, 08. februar: Partizan - ? (ime rivala u ovom trenutku još nije utvrđeno)
utorak, 10. februar: Partizan - Liteks Loveč (Bugarska)
četvrtak, 12. februar: Partizan - Maribor (Slovenija)
petak, 13. februar: Partizan - Šahtjor Donjeck (Ukrajina)

Pre odlaska u Tursku, crno-beli će odmeriti snage i sa beogradskim Sinđelićem (sreda, 4. februar).

Partizan je tokom prvog boravka u Antaliji odigrao tri meča. Doživeo je dva poraza od Dinama i Austrije i jedan remi. Ukupna gol razlika crno-belih je 4:10!

Jasno je gde najviše škripi...

Komentari / 0

Ostavite komentar