Ђука оплео по Роналду: Он је очајник!

Понаша се арогантно, његов потез је био очајнички, није се видео јер смо га добро чували! „Надам се да нам сад навијачи више верују“, каже тренер Кордобе.

Фудбал 30.01.2015 | 09:40
Ђука оплео по Роналду: Он је очајник!

Не да Мирослав Ђукић на своје играче. Мада многи сматрају да је Дисциплиска комисија Фудбалског савеза Шпаније частила Кристијана Роналда казнивши га само две утакмице забране играња због црвеног картона у претходном колу, шеф струке Кордобе је осетио потребу да заштити своје фудбалере, па је поступак најбољег фудбалера Реал Мадрида назвао - арогантним.

Што уистину и јесте, пошто је због недоличног понашања и ударања противника (два пута) добио црвени картон у завршници утакмице на стадиону Свети Архангел.

„Роналдов гест је био потез очајника, ружан и арогантан. Није смео онако да поступи, то не приличи најбољим фудбалерима света, као што су Меси и он“, рекао је Ђукић.

Српски стручњак на клупи тима из Андалузије додаје да је клица Роналдове нервозе у сјајној поставци његових фудбалера који практично нису дали Португалцу да мрдне.

„Добро смо га покривали и он се није снашао на нашем стадиону, што је произвело нервозу, затим и искључење“.

После 20 кола Примере Кордоба је на 15. месту, два бода изнад опасне зоне, али са далеко већим шансама да задржи елитни статус, јер је значајно поправила форму у односу на почетак првенства, а у суботу од 22 часа гостује у Вигу.

„Имали смо шансу да изненадимо најбољи тим на свету, јер сам као мали сањао да добијам утакицу против великог Реал Мадрида, али се надам да нам после овог издања људи више верују. Морамо да задржимо позитиван став, да будемо јединствени и скромни. Резултати ће доћи“, додао је Мирослав Ђукић, чији је тим од данас и званично јачи за Хелдона Рамоса, крилног везисту Спортинга који је дошао у Кордобу на позајмицу до краја сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар