Đuka opleo po Ronaldu: On je očajnik!

Ponaša se arogantno, njegov potez je bio očajnički, nije se video jer smo ga dobro čuvali! „Nadam se da nam sad navijači više veruju“, kaže trener Kordobe.

Fudbal 30.01.2015 | 09:40
Đuka opleo po Ronaldu: On je očajnik!

Ne da Miroslav Đukić na svoje igrače. Mada mnogi smatraju da je Discipliska komisija Fudbalskog saveza Španije častila Kristijana Ronalda kaznivši ga samo dve utakmice zabrane igranja zbog crvenog kartona u prethodnom kolu, šef struke Kordobe je osetio potrebu da zaštiti svoje fudbalere, pa je postupak najboljeg fudbalera Real Madrida nazvao - arogantnim.

Što uistinu i jeste, pošto je zbog nedoličnog ponašanja i udaranja protivnika (dva puta) dobio crveni karton u završnici utakmice na stadionu Sveti Arhangel.

„Ronaldov gest je bio potez očajnika, ružan i arogantan. Nije smeo onako da postupi, to ne priliči najboljim fudbalerima sveta, kao što su Mesi i on“, rekao je Đukić.

Srpski stručnjak na klupi tima iz Andaluzije dodaje da je klica Ronaldove nervoze u sjajnoj postavci njegovih fudbalera koji praktično nisu dali Portugalcu da mrdne.

„Dobro smo ga pokrivali i on se nije snašao na našem stadionu, što je proizvelo nervozu, zatim i isključenje“.

Posle 20 kola Primere Kordoba je na 15. mestu, dva boda iznad opasne zone, ali sa daleko većim šansama da zadrži elitni status, jer je značajno popravila formu u odnosu na početak prvenstva, a u subotu od 22 časa gostuje u Vigu.

„Imali smo šansu da iznenadimo najbolji tim na svetu, jer sam kao mali sanjao da dobijam utakicu protiv velikog Real Madrida, ali se nadam da nam posle ovog izdanja ljudi više veruju. Moramo da zadržimo pozitivan stav, da budemo jedinstveni i skromni. Rezultati će doći“, dodao je Miroslav Đukić, čiji je tim od danas i zvanično jači za Heldona Ramosa, krilnog vezistu Sportinga koji je došao u Kordobu na pozajmicu do kraja sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar