Немања Тубић потписује за Партизан?

Управа црно-белих решила да појача понуду, чека се расплет у „случају Балажиц“.

Фудбал 30.01.2015 | 16:20
Немања Тубић потписује за Партизан?

Приводи се крају вишенедељна сага око доласка Немање Тубића у Партизан. Доскорашњи штопер БАТЕ Борисова и челници црно-белих су после неколико дана застоја обновили преговоре и како се може чути са више страна посао око његовог ангажмана улази у завршну фазу.

Челници клуба из Хумске 1и заступник искусног дефанзивца срели су се у среду и приближили ставове кад је реч о износу плате која је представљала камен спотицања на почетку преговора. МОЗЗАРТ Спорту је потврђено да је Партизан спреман да појача финансијску понуду и испоштује захтеве бившег фудбалера Чукаричког, Гента, Карпата и Караснодара, па се очекује да он до краја седмице потпише вишегодишњи уговор са лидером Суперлиге. Имајући у виду да је у Партизану све могуће, па чак и то да се сигуран посао изјалови, долазак Немање Тубића још није готова ствар, међутим, сва је прилика да ће он бити друго појачање црно-белих, који су за сада ангажовали само Стефана Бабовића.

Чак и под условом да у четвртак потпише уговор са Партизаном, Немања Тубић неће путовати у Белек, јер црно-бели сутра играју последњу утакмицу у првом делу припрема (против бечке Аустрије), а у петак се враћају за Београд, па би Марко Николић новог штопера имао на располагању у другом делу припрема, такође у Турској, од 4. до 13. фебруара, кад је на програму шест тест мечева.

Тубић је слободан играч и изричита жеља Марка Николића, а његов ангажман требало би да очврсне одбрану Партизана, која се сматра најкритичнијим делом тима, пошто стручни штаб на располагању од штопера има само Лазара Ћирковића и Бранка Илића, због чега постоји могућност да ове зиме ангажује Грегора Балажица из Карпата.

Коментари / 0

Оставите коментар