Nemanja Tubić potpisuje za Partizan?

Uprava crno-belih rešila da pojača ponudu, čeka se rasplet u „slučaju Balažic“.

Fudbal 30.01.2015 | 16:20
Nemanja Tubić potpisuje za Partizan?

Privodi se kraju višenedeljna saga oko dolaska Nemanje Tubića u Partizan. Doskorašnji štoper BATE Borisova i čelnici crno-belih su posle nekoliko dana zastoja obnovili pregovore i kako se može čuti sa više strana posao oko njegovog angažmana ulazi u završnu fazu.

Čelnici kluba iz Humske 1i zastupnik iskusnog defanzivca sreli su se u sredu i približili stavove kad je reč o iznosu plate koja je predstavljala kamen spoticanja na početku pregovora. MOZZART Sportu je potvrđeno da je Partizan spreman da pojača finansijsku ponudu i ispoštuje zahteve bivšeg fudbalera Čukaričkog, Genta, Karpata i Karasnodara, pa se očekuje da on do kraja sedmice potpiše višegodišnji ugovor sa liderom Superlige. Imajući u vidu da je u Partizanu sve moguće, pa čak i to da se siguran posao izjalovi, dolazak Nemanje Tubića još nije gotova stvar, međutim, sva je prilika da će on biti drugo pojačanje crno-belih, koji su za sada angažovali samo Stefana Babovića.

Čak i pod uslovom da u četvrtak potpiše ugovor sa Partizanom, Nemanja Tubić neće putovati u Belek, jer crno-beli sutra igraju poslednju utakmicu u prvom delu priprema (protiv bečke Austrije), a u petak se vraćaju za Beograd, pa bi Marko Nikolić novog štopera imao na raspolaganju u drugom delu priprema, takođe u Turskoj, od 4. do 13. februara, kad je na programu šest test mečeva.

Tubić je slobodan igrač i izričita želja Marka Nikolića, a njegov angažman trebalo bi da očvrsne odbranu Partizana, koja se smatra najkritičnijim delom tima, pošto stručni štab na raspolaganju od štopera ima samo Lazara Ćirkovića i Branka Ilića, zbog čega postoji mogućnost da ove zime angažuje Gregora Balažica iz Karpata.

Komentari / 0

Ostavite komentar