Помирени Бабовић и Шкулетић нападају Аустрију!

Фудбалери Партизана и тренер Марко Николић потврдили да је било тешких речи на мечу против Цириха, али да се такве ствари дешавају често и да је сукоб изглађен. Данас заједно против Аустрије из Беча.

Фудбал 29.01.2015 | 13:20
Помирени Бабовић и Шкулетић нападају Аустрију!

Стефан Бабовић и Петар Шкулетић жестоко су се посвађали за време меча са Цирихом на припремама Партизана у Турској, али су врло брзо и изглаладили спор. Они су одмах после меча пружили један другоме руку помирења.

"Не желим ништа посебно да коментаришем. То су ситуације које се често дешавају на припремама, не би требало томе уопште придавати на значају. Па Петар ми је као млађи брат, ми смо чак и даљи род. Настављамо даље нормално, нема никаквих проблема", рекао је за "Новости" Бабовић уз осмех и напоменуо "да су се само зезали".

И Петар Шкулетић потврдио је да се то десило у жару борбе, али да су ствари одмах рашчишћене.

"Нема ту шта да се прича, нећу уопште да придајем значај том догађају".

Партизан наставља да ради пуном паром, а тренер Марко Николић потврдио је да је сукоба било, што није први пут, али и да ће обојица играча играти меч са Аустријом, који је данас на програму.

"Нека је срећан рад таблоидима, имаће посла данас. Десе се такве ствари 30 пута на сваким припремама, па се не виде. Овог пута се видела препирка. Нећу ја то да правдам, не могу тако да се понашају у дресу Партизана, то је мој став. А да ли ћу да их санкционишем и како ћу да их санкционишем то је моја ствар. Оно што могу да вам кажем је да ће обојица играти против Аустрије", изјавио је Николић.

Он је изнео и критике на рачун играча, а поштеђени нису били ни Бабовић ни Шкулетић.

"Мислио сам на њих двојицу. То што су одиграли није довољно за Партизан. Све мора да буде на нивоу и трчање, понашање, игра. Бабовићев квалитет није споран, али мора да буде део тима, а не јединка. Сваки нови дан је доказивање, спорт је такав. Неће мене нико питати уколико не добијемо две утакмице да ли је Шкулетићева глава била добра или није. Ово је колективни спорт и ту сви морамо да радимо. То што је дао 21 гол током јесени је лепо, али то је историја, статистика, то припада прошлости. Ако буде дао један на пролеће, ако уопште остане код нас онда то све пада у воду", јасан је био шеф струке Партизана.

Црно-бели, са Бабовићем и Шкулетићем, данас од 16.30 часова имаће последњу проверу на првом делу припрема у Белеку против Аустрије из Беча на стадиону Глориа Спортс Арена.

Коментари / 0

Оставите коментар