Pomireni Babović i Škuletić napadaju Austriju!

Fudbaleri Partizana i trener Marko Nikolić potvrdili da je bilo teških reči na meču protiv Ciriha, ali da se takve stvari dešavaju često i da je sukob izglađen. Danas zajedno protiv Austrije iz Beča.

Fudbal 29.01.2015 | 13:20
Pomireni Babović i Škuletić napadaju Austriju!

Stefan Babović i Petar Škuletić žestoko su se posvađali za vreme meča sa Cirihom na pripremama Partizana u Turskoj, ali su vrlo brzo i izglaladili spor. Oni su odmah posle meča pružili jedan drugome ruku pomirenja.

"Ne želim ništa posebno da komentarišem. To su situacije koje se često dešavaju na pripremama, ne bi trebalo tome uopšte pridavati na značaju. Pa Petar mi je kao mlađi brat, mi smo čak i dalji rod. Nastavljamo dalje normalno, nema nikakvih problema", rekao je za "Novosti" Babović uz osmeh i napomenuo "da su se samo zezali".

I Petar Škuletić potvrdio je da se to desilo u žaru borbe, ali da su stvari odmah raščišćene.

"Nema tu šta da se priča, neću uopšte da pridajem značaj tom događaju".

Partizan nastavlja da radi punom parom, a trener Marko Nikolić potvrdio je da je sukoba bilo, što nije prvi put, ali i da će obojica igrača igrati meč sa Austrijom, koji je danas na programu.

"Neka je srećan rad tabloidima, imaće posla danas. Dese se takve stvari 30 puta na svakim pripremama, pa se ne vide. Ovog puta se videla prepirka. Neću ja to da pravdam, ne mogu tako da se ponašaju u dresu Partizana, to je moj stav. A da li ću da ih sankcionišem i kako ću da ih sankcionišem to je moja stvar. Ono što mogu da vam kažem je da će obojica igrati protiv Austrije", izjavio je Nikolić.

On je izneo i kritike na račun igrača, a pošteđeni nisu bili ni Babović ni Škuletić.

"Mislio sam na njih dvojicu. To što su odigrali nije dovoljno za Partizan. Sve mora da bude na nivou i trčanje, ponašanje, igra. Babovićev kvalitet nije sporan, ali mora da bude deo tima, a ne jedinka. Svaki novi dan je dokazivanje, sport je takav. Neće mene niko pitati ukoliko ne dobijemo dve utakmice da li je Škuletićeva glava bila dobra ili nije. Ovo je kolektivni sport i tu svi moramo da radimo. To što je dao 21 gol tokom jeseni je lepo, ali to je istorija, statistika, to pripada prošlosti. Ako bude dao jedan na proleće, ako uopšte ostane kod nas onda to sve pada u vodu", jasan je bio šef struke Partizana.

Crno-beli, sa Babovićem i Škuletićem, danas od 16.30 časova imaće poslednju proveru na prvom delu priprema u Beleku protiv Austrije iz Beča na stadionu Gloria Sports Arena.

Komentari / 0

Ostavite komentar