Вучић најугроженија личност

Министар одбране Србије Братислав Гашић изјавио је данас да Војно-безбедносна агенција (ВБА) никога не прислушкује, а да је у овом тренутку најугроженија личност премијер Александар Вучић.

Србија 29.01.2015 | 10:52
Вучић најугроженија личност

Гашић је у Јутарњем програму ТВ Пинк нагласио да ће безбедност премијера Вучића бити максимална, истичући да ВБА не може никога самостално да прислушкује без одлуке суда и да заштитник грађана Саша Јанковић то одлично зна.

"Без сарадње са другим службама и без налога суда ВБА не може и није технички опремљена, да то може да ради", нагласио је Гашић.

Министар одбране је најавио да ће нови закон о Војсци и одбрани Србије дати "јачи замах".

"Војска Србије почела је да диже главу, а то многима у свету и у нашем непосредном окружењу не одговара", рекао је Гашић.Гашић је додао да је почело решавање социјалног статуса припадника Војске Србије.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

из празног у шупље

29.01.2015 09:58

И овом само да је у центру пажње,да је бар помогао свом народу. Колико је већ на власти,а нигдје ја нисам чуо да је запослио бар 1000 људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

29.01.2015 10:06

Који напредак... од керамичара до министра војног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

29.01.2015 13:43

Срамота је да Србијанци трпе упорно испирање мозга. Дотични је мање угрожен од мене. А да не причам о том раднику бензинске који је јуче убијен. Срам их било, багрове.

ОДГОВОРИТЕ