Vučić najugroženija ličnost

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić izjavio je danas da Vojno-bezbednosna agencija (VBA) nikoga ne prisluškuje, a da je u ovom trenutku najugroženija ličnost premijer Aleksandar Vučić.

Srbija 29.01.2015 | 10:52
Vučić najugroženija ličnost

Gašić je u Jutarnjem programu TV Pink naglasio da će bezbednost premijera Vučića biti maksimalna, ističući da VBA ne može nikoga samostalno da prisluškuje bez odluke suda i da zaštitnik građana Saša Janković to odlično zna.

"Bez saradnje sa drugim službama i bez naloga suda VBA ne može i nije tehnički opremljena, da to može da radi", naglasio je Gašić.

Ministar odbrane je najavio da će novi zakon o Vojsci i odbrani Srbije dati "jači zamah".

"Vojska Srbije počela je da diže glavu, a to mnogima u svetu i u našem neposrednom okruženju ne odgovara", rekao je Gašić.Gašić je dodao da je počelo rešavanje socijalnog statusa pripadnika Vojske Srbije.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

iz praznog u šuplje

29.01.2015 09:58

I ovom samo da je u centru pažnje,da je bar pomogao svom narodu. Koliko je već na vlasti,a nigdje ja nisam čuo da je zaposlio bar 1000 ljudi.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

29.01.2015 10:06

Koji napredak... od keramičara do ministra vojnog.

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

29.01.2015 13:43

Sramota je da Srbijanci trpe uporno ispiranje mozga. Dotični je manje ugrožen od mene. A da ne pričam o tom radniku benzinske koji je juče ubijen. Sram ih bilo, bagrove.

ODGOVORITE