СП: Шпанци и Французи избацили Данску и Словенију!

Предвођена сјајним Ривером Црвена Фурија савладала Данску (25:24), док су Триколори декласирали Словенију.

Остали спортови 28.01.2015 | 22:40
СП: Шпанци и Французи избацили Данску и Словенију!

Шпанија је преживела европски класик. Многи рукометни стручњаци имали су тезу да је дуел четвртфинала између Шпаније и Данске практично финале пре финала. И били су у праву. Изједначена борба, спектакуларни голови и одбране, неизвесност до последњег секунда. И на крају победа Шпаније.

Тријумфом над Данцима (25:24) Црвена фурија је заказала полуфинали окршај са Француском која је разнела Словенију. Поново је бек Данске Михаел Хансен демонстирао светску класу, играо на свом уобичајеном нивоу и држао Скандинавце у животу када није ишло. Постигао је шест голова, док је на другој страни крило Валеро Ривера уништавало одбрану ривала. Чак десет голова на конту је скупио Ривера, али и његова блистава партија није омогућила Шпанцима лаган меч.

Играло се гол за гол, а победник је решен 57 секунди пре краја када су Шпанци стигли до два поготка предности. Са друге стране, Французи су без већих проблема савладали Словенце. Карабатић и другови су већ у првом полувремену решили питање победника, а потом се поигравали са недораслим ривалом (32:23)

Коментари / 0

Оставите коментар